Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL SANTBOIÀ, PRIMER RIVAL EN L'ESTRENA DEL JUVENIL A

Equip punter per obrir el calendari d'agost

SantboiàEl Juvenil A d'Ángel Gómez serà el primer dels equips escapulats en posar en marxa els partits de preparació del mes d'agost. Ho farà aquest diumenge, a les 19 hores al Nou Sardenya. El conjunt escapulat rebrà un equip punter de Tercera, el Santboià, per començar a escalfar motors. Dels set partits restants de pretemporada, quatre seran en cap de setmana i tres intersetmanals. Cinc a casa i dos a domicili.

El Juvenil A ha triat un equip molt potent per començar la seva preparació de la Divisió d'Honor. El Santboià, equip que ha fet PlayOff enguany per intentar el salt a Segona B, serà el primer rival dels nois d'Ángel Gómez. L'equip obrirà el foc contra el conjunt vermell per, posteriorment, realitzar una altra setmana de preparació amb doblet de partits el cap de setmana del 9 d'agost (Castelldefels) i el 10 d'agost (partidet contra el Juvenil B).

La pretemporada finalitzarà amb una darrera setmana d'agost on el dimarts 26 l'equip gracienc visitarà el camp de la Barceloneta i el cap de setmana (divendres, dissabte i diumenge) participarà, com ja és tradicional els darrers anys, al torneig de la Blanca Subur de Sitges.

 

PRETEMPORADA DE L'EUROPA


3 AGOST

Juvenil A - Santboià (19 hores)

9 AGOST

Juvenil A - Castelldefels (18:30 hores)

10 AGOST

Juvenil A - Juvenil B (19 hores)

13 AGOST

Juvenil A - Badalona B (20:30 hores)

16 AGOST

Juvenil A - Masnou (19 hores)

23 AGOST

Juvenil A - Castellar (18 hores)

26 AGOST

Barceloneta - Juvenil A (20:30 hores)

29, 30 i 31 AGOST

Torneig Blanca Subur
(Dia 29: Juvenil A - Gramenet, 21:30 hores)
(Dia 30: Sant Andreu - Juveni A, 19:30 hores)

acidH TEB FederacioAcell