EL SANTBOIÀ GOLEJA A UN JUVENIL QUE DEIXA DETALLS INTERESSANTS

Els escapulats planten cara 20 minuts

Juvenil - SantboiàEl Santboià no va tenir gaires problemes en demostrar davant el primer compromís del Juvenil A la seva classe i el perquè és un equip pensat per disputar el PlayOff a Segona B. No obstant, els graciencs, amb algunes opcions al primer temps, van plantar cara tot i el poc rodatge. El conjunt vermell, entrenat per García Escribano, va fer valer també el fet de portar més dies d'entrenament acumulats i un partit amistós a les seves esquenes.

La superioritat del Santboià sobre el Juvenil A de l'Europa era previsible ja sobre el paper. Sobre el terreny de joc, el conjunt vermell va posar el toc i la triangulació davant un Juvenil A que va donar molt bones sensacions al primer temps. Una ocasió d'Óscar en el cara a cara amb el porter escapulat Jordi Vargas va ser resolta amb molt encert per uns providencials punys del jugador gracienc. Passat el quart d'hora, el local Arnau va estar a punt de signar una de les jugades de la pretemporada al futbol català. Després de controlar la pilota i desfer-se dues vegades de tres jugadors i encarar a Rafa Leva, el seu xut va topar amb els punys d'un dels millors porters de la Tercera Divisió. D'haver entrat, estariem parlant d'un gol de traca i mocador.

D'un possible gol motivador de l'Europa es va passar a la diana del Santboià. Al minut 21, Rúa va aprofitar una contra per fer passar la pilota sota els braços de Vargas en el cara a cara amb el porter escapulat. A partir d'aquí els visitants van apretar i poc després, als 35 de joc, David Pére, en combinar fent la paret, va fer el 0-2. Abans d'arribar al descans, el Santboià va ampliar diferències des dels onze metres en transformar Rúa un penal al minut 42. A la represa, Fran va aconseguir el 0-4 al minut 57 i Atef, d'una espectacular canonada des de gairebé 30 metres, el 0-5 a falta d'un quart d'hora pel final.

Per part escapulada, i amb el marcador clarament decantat, la millor ocasió va arribar en un remat amb rosca de Josu, al minut 86, que va anar a parar al travesser amb l'ajuda dels guants de Rafa Leva. En definitiva, bona prova de foc pel juvenil escapulat davant un equip molt potent i del qual es poden treure sensacions positives tot i el resultat, tenint en compte que l'equip porta amb prou feines uns dies de rodatge i no havia disputat encara cap amistós.

03 / 08 / 08 · Estadi Nou Sardenya
Amistós Pretemporada

EUROPA: Jordi Vargas, Denis, Carlos Panareda, Golobart, Carlos, Blas, Ciurana, Josu, Aleix, Arnau i Cristian... També van jugar: Freixa, Toni, Marc, Alejandro, Ruben, Igor, Darín, Joel i Oriol.

SANTBOIÀ: Rafa Leva, Gonzalo, Uri, Javi Pérez, Cárdenas, Culla, Óscar, Gerard, David Pérez, Francisco i Rúa... També van jugar: Isaac, Yeray, Gallego, Caste, Heredia, Peque, Atef, Fran i Sergi.

ÀRBITRE: Duran Peidró

TARGETES: cap

GOLS: 0-1 (Rúa, 21'); 0-2 (David Pérez, 35'); 0-3 (Rúa, 42'); 0-4 (Fran, 57'); 0-5 (Atef, 74').