TAULES AL NOU SARDENYA ENTRE L'EUROPA I EL CASTELLDEFELS

Bon empat contra un Primera Catalana

Castelldefels

El Juvenil de Divisió d'Honor de l'Europa va signar taules en el seu segon compromís de la pretemporada. El rival al Nou Sardenya va ser el Castelldefels, que va portar la iniciativa lògica de ser un equip sènior però que no va poder contra un equip escapulat ben plantat i segur al camp. El marcador es va inaugurar ben d'hora, amb un remat de cap de Freixes aprofitant una indecisió visitant quan només es portaven jugats cinc minuts de joc. El gol de l'empat va arribar al quart d'hora, obra de l'exescapulat Toni Lobo.

Al segon compromís d'agost del conjunt d'Ángel Gómez, els escapulats van fer un bon paper davant un equip recent descendit a Primera Catalana i que està cridat a lluitar pel retorn a la Tercera Divisió. Els primers deu minuts d'encontre van ser de clar color local, arribant l'únic perill del Castelldefels a botes de l'exdavanter gracienc Romario.

Pel que fa als gols, tots dos equips van marcar les definitives anotacions del partit ben d'hora. Per l'Europa, Freixes va estar atent a una falta d'entesa defensiva del Castelldefels per fer l'1-0. Toni Lobo, però, va posar l'empat al quart d'hora engaltant un bon xut de primeres. D'aquí fins al final del primer temps, destacar dues ocasions escapulades, als minuts 26 i 44, on Toni i Blas, respectivament, no van poder foradar la porteria rival.

Als deu minuts de la segona part, el visitant Gilberto va posar a prova al porter escapulat Siset amb un xut que va ser desviat amb encert pel porter de l'Europa. Als darrers deu minuts de partit, entre contraatacs i accions a pilota aturada (com la de Vallejo al minut 82, enviant fora per poc una falta centrada per Ciurana) semblava que el gol que desfés l'empat pogués caure de qualsevol cantó.

Finalment, empat positiu en un partit vistós.