EN PLENA RATXA

Dinàmica positiva de resultats i joc

Juvenil A

Després de la derrota al primer partit amistós de pretemporada contra un equip potent com el Santboià, el Juvenil A de l'Europa ha sumat consecutivament bons resultats a mode d'empat o victòria contra bons equips. Ahir, els d'Ángel Gómez va superar per 2-0 al Badalona B. Els escapulats sumen una derrota, dos empats i dues victòries en el que portem de pretemporada, situant-se en una clara línia ascendent de resultats i joc.

Còmode triomf del Juvenil A davant un molt bon equip com és el Badalona B. Les coses van començar molt bé pels graciencs, donat que després de diverses arribades (a botes de Blas i Cañellas), va ser Arnau qui, després de superar al central, va creuar un xut sec i ras al pal dret, aconseguint inaugurar el marcador.

Els 20 primers minuts van ser un monòleg de l'Europa, amb continuades combinacions ràpides i bones arribades. No obstant, un error a la defensa va estar a punt de provocar l'empat, però Moreno, davant la sortida del porter Sergi, no va encertar a definir. La primera part va ser, en definitiva, molt vistosa. El Badalona, de forma aïllada, va tenir les seves opcions, però el porter Sergi va estar encertat.

Els segons 45 minuts van ser clarament pels de casa. L'Europa va ser el propietari de la pilota la gran majoria de minuts. Amb aquesta insistència tenint la pilota va arribar al minut 60 el segon gol, després d'una gran jugada on Ciurana va fer un canvi d'orientació per a que Cañellas, arribant a la línia de fons, fes una passada per Arnau. Aquest, de primeres, va cedir per Freixes, qui va resoldre a la perfecció. Un impressionant xut de Toni que va anar a parar al pal va ser el més destacat abans d'arribar al final. Proper compromís, dissabte vinent contra el Masnou.