Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL A, EN MARXA

Comença el retorn a Divisió d'Honor

El Juvenil A ha començat la seva pretemporada aquest dilluns a les 9 del matí. Per començar a afrontar la Divisió d'Honor, l'equip d'Angoy farà dues sessions d'entrenament durant les dues primeres setmanes. Els escapulats ja coneixen els rivals que tindran a la lliga, tot i que encara no el calendari de partits. A part dels equips catalans, l'Europa s'enfrontarà al Zaragoza, al Roda (filial del Villarreal) i a quatre equips balears: Mallorca, Atlètic Balears, San Francisco i Menorca.
 
Els jugadors que formaran part d'aquesta pretemporada són: porters: Quim, Enric (Menorca) i Kilian (Cornellà); defenses: Suca, Matabosch, Andujar, Vernet, Marc (Cadet A), Ivan (Marianao) i Aleix (Mataró); mig camp: Josa, Rodon, Pablo (Juvenil B), Jiei (Juvenil B), Ros (Osasuna), German (Cornellà), Raul (Damm) i Cape (Farners); davanters: Ferran, Èric, Bou, Cano, Lozano (Juvenil C) i Isaac (Llefià).
 
Respecte l'equip de la temporada anterior, i al marge dels jugadors que ja no tindran edat juvenil, han causat baixa per decisió tècnica els jugadors Guille Nieto, Carlos Igualador i Marc Pascual, als quals els agraim el temps que han estat al club i els desitgem molta sort en el futur. També ha causat baixa per decisió pròpia el jugador Pau Mas. A continuació repassem els partits de preparació del mes d'agost.

Juvenil A
 

 
PRETEMPORADA DEL JUVENIL A
 
3 d'agost · 18 hores · EUROPA - L'Hospitalet (Lliga Nacional)
10 d'agost ·18 hores · EUROPA - Badalona (Lliga Nacional)
14 d'agost · 19 hores · Jàbac (Divisió d'Honor) - EUROPA
17 d'agost · 19:30 hores · Vilassar de Dalt (1a Catalana) - EUROPA
21 d'agost · 20 hores · EUROPA - Martinenc (1a Catalana)
25 d'agost · 18 hores · Igualada (1a Catalana) - EUROPA
31 d'agost · ??: hores · EUROPA - Gavà (Lliga Nacional)
 
Des d'avui dia 29 de juliol i fins al divendres 9 d'agost (exceptuant el cap de setmana), l'equip entrenarà en dobles sessions de 9 a 11 del matí i de 17 a 19 hores. A partir del dilluns 12 d'agost ho farà només en sessió de tarda.

acidH TEB FederacioAcell