Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ENSOPEGADA PER LA MÍNIMA ESTRENANT PRETEMPORADA

Redacció

Europa 1 - L'Hospitalet (juv.) 2

Primer amistós del Juvenil A

El Juvenil A del Club Esportiu Europa va estrenar ahir els amistosos de pretemporada, igual que ho va fer el Primer Equip. Els joves, però, ho van fer a casa, rebent el juvenil de L'Hospitalet al Nou Sardenya. Una derrota per la mínima diferència va ser el primer resultat d'estiu de l'equip. Un resultat del tot intrascendent quan el que es tracta és de començar amb el rodatge de l'equip.

A la primera part es van veure dos equips amb intenció de disputar la possessió, però va haver-hi moltes imprecisions i la velocitat del joc era força lenta, cosa normal donat que tots dos equips van iniciar els seus entrenaments aquesta setmana. El primer gol del partit va venir d’una badada defensiva que es va iniciar a la banda dreta de L’Hospitalet, amb un canvi de joc cap a Saña que a la frontal de l'àrea va poder controlar i després de dos retalls va tirar creuat a Kilian que no va poder arribar amb la seva estirada. La segona part va aportar molts canvis a tots dos equips i un nou ritme de joc.
 
L’Europa es va fer amb el control inicial de la possessió i amb diverses passades interiors d’Abad a Jiei i Xavi es va començar a crear perill. Al minut 65 una passada creuada en profunditat de Cape cap a Xavi va acabar en la jugada del penal, que el propi Xavi acabaria marcant. Les passades llargues ja eren massa constants i la possessió era més igualada. Els riberencs van aprofitar una pilota en llarg per forçar una falta lateral per tornar a desfer la igualada. Una bona centrada tensa des de l’esquerra va ser aprofitada per Lamin, que en desfer-se de la seva marca va poder rematar al primer pal i batre a Enric.
 
El joc més directe dels visitants va crear força perill i en una passada es va guanyar l’esquena de Vernet. Enric va cometre un penal que després aturaria amb una gran estirada. L’equip de Jesús Angoy continuarà treballant amb doble sessió tota la setmana i s’enfrontarà el proper dissabte al Badalona de Lliga Nacional.

Fitxa Partit
Pretemporada · Nou Sardenya · (03/08/13
)

EUROPA: Kilian, Suca, Ivan, Aleix, Andújar, Tramuyas, Rodón, German, Isaac, Lozano i Cano... També van jugar: Enric, Marc, Vernet, Ros, Abad, Jiei, Jan, Cape, Xavi i Bofarull.

L'HOSPITALET: José, Barrera, Melchor, Korman, Joan, Méndez, Joaquín, Negro, Ricard, Xavi, Muñoz i Saña... També van jugar: Alex López, Kevin, Marc, Roger, Conillera, Diego, Sardor, Bonilla, Lamín, Pol i Edu Planas.

GOLS: 0-1 (Saña, 46'); 1-1 (Xavi -p-, 65'); 2-1 (Lamín, 67').

acidH TEB FederacioAcell