Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ENCONTRE MARCAT PER DETALLS

Redacció

Europa 1 - Badalona B (juv.) 1

Segon partit amistós de pretemporada

Amb algunes baixes en la llista de jugadors que va presentar l'equip, el Juvenil A de l'Europa va disputar a casa el segon partit de la seva particular pretemporada d'estiu. Abad, Germán i Ros, per lesions prèvies en entrenaments, no van poder disputar un duel que va finalitzar amb empat a un gol al marcador. El triomf es va escapar a dos minuts del final. D'altra banda, Ferran, que es va lesionar entrenant amb el Primer Equip, ja s’ha reincorporat als entrenaments i Andújar va tenir la possibilitat de jugar amb la plantilla de Tercera degut a unes molèsties d’Alex Cano.

Respecte al partit anterior es va poder veure a l’equip d’Angoy més fresc i això es va notar amb el ritme de joc. Un ordenat Badalona intentava evitar la sortida de pilota de l’equip escapulat amb la seva pressió. Però en línies generals l’equip disposava de la major part de la possessió i les millors ocasions. Durant la primera part les ocasions dels de Gràcia van venir sobretot a pilota aturada on fins a tres vegades van treure la pilota de sota pals. A la segona part i amb cames fresques la banda dreta va començar a ser letal.
 
Les internades de Xavi i els desdoblaments de Suca portaven molt perill als de Badalona. El primer gol de partit el va fer Xavi, el porter del Badalona va voler treure en llarg i la pilota no va passar de mig camp. Xavi amb la seva velocitat va guanyar uns metres als defenses i es va driblar al porter per marcar amb un xut creuat. En aquesta segona part també disposaven els escapulats de les millors ocasions però la pilota no acabava d’entrar. Tant va ser així que un nou detall va marcar el partit. Kilian va treure un servei de porteria cap a Tramullas que va controlar malament, David es va anticipar i guanyar la posició i amb un remat creuat va batre a Kilian tornant la igualada al marcador.
 
Tot i la millora en el seu joc els petits detalls van impedir que els jugadors d’Angoy es fessin amb la victòria. Petits detalls que marquen els partits i que més val que passin ara que hi ha temps per rectificar, i no al llarg de la temporada. Els graciencs visitaran al Jabac Terrassa el proper dimecres on es començarà a veure l’estat dels dos equips.

Fitxa Partit
Pretemporada · Nou Sardenya · (10/08/13
)

EUROPA: Quim, Suca, Iván, Aleix, Vernet, Marc, Isaac, Rodón, Bofarull, Jiei i Cape... També van jugar: Kilian, Tramullas, Cano, Yan, Lozano i Xavi.

BADALONA B: Raúl, Juba, Javier, Oriol, Alejandro, Amadeo, Víctor, Albert, David, Ivan López i Óscar... També van jugar: Adrián, Éric, Carlos, Sergi, Joan, Badue i Gerard.

GOLS: 1-0 (Xavi, 67'); 1-1 (David, 88').

acidH TEB FederacioAcell