GOLEJADA D'ALÇADA

Redacció

Jàbac 1 - Europa 4

Solvent triomf contra un rival de lliga

El primer triomf en la present pretemporada del Juvenil A (per 1 gol a 4) ha arribat en el moment més precís, demostrant capacitat de gol i joc a domicili al terreny de joc d'un rival que enguany l'equip es trobarà al mateix grup de lliga de la Divisió d'Honor juvenil, el Jàbac de Terrassa. Sens dubte, una injecció de moral per seguir avançant en la preparació de l'equip aquest estiu.

L’inici de la primera meitat va mostrar les armes del Jàbac que va intentar pressionar molt l’equip de Jesús Angoy i va posar en molts problemes la construcció del seu joc. No obstant i un cop passats els primer 5 minuts del partit, els escapulats van començar a marcar el seu ritme. La sortida de pilota era molt més clara i les ocasions començaven a arribar. Tant va ser així que una jugada iniciada des de la porteria va acabar en gol. Enric jugava cap a Suca a la banda dreta, aquest va veure la desmarcada de Isaac en profunditat i després de dos retalls va deixar la pilota enrere per que Rodón ajustes la pilota a la base del pal.

Tant sols dos minuts més tard i amb els graciencs bolcats en l’atac vindria un nou gol. Cano va treure una pilota que Marc, pràcticament sense saltar, va rematar de cap i ampliar així la avantatge. Abans d’arribar a la fi de la primera part els Jabac retallaria distàncies al marcador amb un gol de Pablo, que rematava sol des del punt de penal una centrada des de la banda esquerra. Amb aquest gol van baixar les forces i el Jàbac va començar a creure en les seves possibilitats. Abans d’acabar la primera part una xoc entre Silvano i Lozano va acabar amb la lesió del primer per una factura a la clavícula. La segona part i amb molts canvis realitzats, va començar amb una pressió molt intensa que els escapulats no podien desfer.

Sense haver disposat de gaires ocasions i amb un domini del Jabac, el conjunt de Jesús Angoy va ampliar la seva diferencia al marcador. Una passada en profunditat cap a Xavi va aconseguir guanyar l’esquena als defenses, aquest va fer una passada enrere cap a Germán que amb bon fer es va poder fer arribar la pilota a Cano, que sol des de l’esquerra va batre a Marc Guillen. Per tancar el partit una gran jugada d’Isaac va acabar de moure el marcador amb un quart gol.

Pretemporada · (14/08/13
)

JÀBAC TERRASSA: David, Jonhy, Adrian, Silvano, Roger, Pau, Altimira, Riera, Aitor, Borja Polo i Pablo... També van jugar: Marc Guillén, Alexis, Guillem, Rarim, Maturana, Cabrera, Ivan Enríquez, Xavi Camps i Cesc.

EUROPA: Èric, Suca, Aleix, Andújar, Cano, Marc, Rodón, Ros, Isaac, Lozano i Ferran... També van jugar: Quim, Dani, Ivan, Vernet, Jiei, Germán i Xavi.

GOLS: 0-1 (Rodón, 9'); 0-2 (Marc, 11'); 1-2 (Pablo, 29'); 1-3 (Xavi, 73'); 1-4 (Isaac, 89').