Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BON JOC SENSE PREMI

Redacció

Vilassar de Dalt 3 - Europa 1

Victòria del conjunt de Primera Catalana


Amb el pas de les setmanes i els partits, els joves jugadors dirigits per Jesús Angoy van acabant de preparar l'inici de la lliga. En duel disputat ahir, visita al camp d'un Primera Catalana, el Vilassar de Dalt, on el bon joc mostrat pels escapulats no es va traslladar en encert al marcador final de l'encontre, decantat a favor de l'equip verd-i-blanc.

L’inici del partit va mostrar un equip molt intens del Vilassar que en tot moment intentava impedir que els escapulats sortissin jugant. Tant va ser així que una jugada a la banda dreta del juvenil va finalitzar en gol en tant sols nou minuts. La jugada va ser discutida per una possible falta sobre Suca que l’àrbitre no va interpretar com a tal. Amb una passada horitzontal cap a la frontal de l’àrea, la pilota la va rebre David, que amb un fort xut va obrir el marcador.
 
Com ja va sent habitual i amb el pas dels minuts, els jugadors de l’Europa es van sentint més còmodes i van començar a poder exercir el seu joc. Els escapulats donaven un pas endavant i amb diverses ocasions de Lozano, Isaac i Germán es preveia que el gol arribaria. Al minut 30 després d’una bona recuperació de l’Europa es va fer una passada en profunditat cap a Isaac que no va perdonar davant Artur. Tot apuntava que es disposaria de més confiança per anar pel partit, però tant sols dos minuts després un error en la construcció del joc va permetre a Xavi interceptar una pasada d'Iván i encarar Enric, que no va poder fer res davant un xut picat.
 
A la represa del partit el domini del joc tornava a ser gracienc, però com ja va passar en el gol anterior una pèrdua de pilota va propiciar una contra que va finalitzar molt bé David. El Vilassar, molt ordenat, no havia arribat gaire, però els europeistes perdien per dos gols de diferència. Poques ocasions per tots dos equips que per petits detalls podien deixar mala sensació. No va ser així. Els d'Angoy van fer un bon partit i continuaran treballant per a que aquests detalls no tornin a passar.

Fitxa Partit
Pretemporada · (17/08/13
)

VILASSAR DE DALT: Artur, Víctor, Isma, Francesc, Edu, Jaume, Larbi, Àlex, David, Xavi i Javi... També van jugar: Nil, Marc Chuela, Pol, Brian, Tourax i Ahmad.

EUROPA: Èric, Suca, Iván, Aleix, Cano, Marc, Ros, Germán, Isaac, Lozano i Ferrán... També van jugar: Kilian, Andújar, Vernet, Abad, Rodón, Josa, Èric i Bofarull.

GOLS: 1-0 (David, 9'); 1-1 (Isaac, 30'); 2-1 (Xavi, 32'); 3-1 (David, 52').

 

acidH TEB FederacioAcell