PLANTANT CARA AL MARTINENC

Una crònica d'Àngel Garreta ( @angelgarreta )

Europa 1 - Martinenc 2

Els del Guinardó decideixen a la represa

Nou test pels joves jugadors del Juvenil A en el penúltim duel de la seva particular pretemporada d'estiu. Al Nou Sardenya i contra el primer equip del veí Martinenc, de Primera Catalana, els futbolistes de l'Europa van signar un bon primer temps. Els visitants, però, van decidir a la represa, anant de menys a més durant l'encontre.

Va començar endollat l'equip d'Angoy. Al minut 5, Cano va provar una mitja vaselina que l'exporter del Primer Equip de l'Europa, Carulla, va enviar a córner amb la punta dels dits. Al minut 25, clar penal dels del Guinardó sobre Èric. Cano va ser l'encarregat d'executar la pena màxima i, tot i que Carulla va tocar la pilota, no va poder evitar la diana europeista.

A la mitja hora justa de joc, Rodón va fer també penal. El veterà Vinuesa va tenir l'opció d'empatar pels 'diables vermells' amb el mateix sistema, però el porter gracienc Quim va volar per lluïr-se i evitar el gol. Sense més ocasions clares es va arribar al descans. A la represa, el Martinenc va augmentar una marxa i en deu minuts va capgirar el marcador. Al minut 52, Acosta va centrar a l'àrea i l'europeista Jordi Ros, amb un desafortunat i involuntari 'misto', es va acabar ficant la pilota en la pròpia porteria.

Als 62 de joc, una magistral assistència de taló de Vinuesa per a Juanlu va servir per veure un gol de bandera. El jugador del Martinenc, de xut bombejat, va signar l'1-2 definitiu. Al minut 84, una duríssima entrada de Joan sobre el genoll de Lozano li va suposar una merescuda vermella directa. Tot i la superioritat numèrica gracienca, el poc temps final restant del partit no va donar opció a pràcticament cap ocasió més sobre cap de les dues porteries.

Pretemporada · (21/08/13
)

EUROPA: Quim, Suca, Aleix, Andújar, Cano, Marc García, Isaac, Jordi Ros, Èric, Rodón i Jiei... També van jugar: Lozano, Kilian, Josa, Germán, Ivan, Raúl Abad, Ferran, Vernet i Bofarull.

MARTINENC: Carulla, Isma, Alburquerque, Diego, Acosta, Alberto, Xavi Ruiz, Céspedes, Vinuesa, Pito i Juan... També van jugar: Joan, Cano, Fusté, Manel, Juanlu, Rueda, Hinojosa i Pau.

ÀRBITRE: Israel Simón del Pino.

TARGETES: Grogues a Aleix, Andújar, Marc García i Jordi Ros (Europa) i a Vinuesa (Martinenc). Vermella directa a Joan -minut 84- (Martinenc).

GOLS: 1-0 (Cano -p-, 25'); 1-1 (Jordi Ros -pp-, 52'); 1-2 (Juanlu, 62').