DUES CARES EN UN PARTIT

Redacció

Igualada 2 - Europa 1

Derrota contra un Primera Catalana

Comencen a acabar els dies de pretemporada de l'equip de Jesús Angoy i també les darreres proves dels amistosos d'agost. Els joves jugadors graciencs van disputar a Igualada un duel contra el conjunt local, de Primera Catalana, que es va endur la victòria per 2-1. L'Europa va retallar un 2-0 però no va poder empatar

Un inici de partit molt dominador propiciava als escapulats una tarda esperançadora. Bon domini de joc als primers minuts i cap arribada de l’equip d’Igualada. Tot semblava que seria una plàcida tarda fins que una errada defensiva deixava una pilota morta que després acaba controlant l’Igualada i dins de l’àrea Paredes superava Enric.

L’equip europeista no passava pels seus millors moments i poc a poc el joc es feia fosc. Tant va ser així que el minut 32 una jugada dins l’àrea acabava amb un penal de Josa que Palet no va perdonar. Tot i no fer un gran joc l’Europa va disposar de diverses ocasions de Xavi i Isaac que no van poder retallar la diferència en el marcador. La segona part va començar amb un nou aire, l’equip va recuperar la pressió defensiva i l’Igualada s’ofegava. Als locals només els hi quedava jugar en llarg, mentre que els de Gràcia anaven guanyant profunditat.

L’equip d’Angoy va avisar en un parell d’internades de Jiei i Ferran, però no va ser fins al minut 51 en una bona sortida de pilota des de la defensa que es va materialitzar el gol. Suca va desbordar als rivals per la banda dreta i amb una bona passada al primer pal Ferran feia més estret el marcador. El partit va tenir més intensitat a la segona part i poc a poc s’estava tancant als locals al seu propi terreny de joc. Finalment els escapulats no van poder aprofitar les ocasions que van disposar al llarg del partit i van pagar car les errades defensives.