GOLEJADA A MOLINS DE REI

Redacció

Molins 0 - Europa 5

Triomf en el penúltim amistós del Juvenil

L'Europa va tancar amb una victòria per 0-5 el penúltim duel de la seva particular pretemporada abans de començar la lliga a la Divisió d'Honor. Ho va fer a Molins de Rei, on el domini del joc i les ocasions van ser escapulades en gairebé tots els moments i fases del matx disputat al camp Municipal de Josep Raich

Des de l’inici del partit els escapulats van dominar la possessió de la pilota i només amb alguna sortida a la contra els quadribarrats intentaven inquietar la porteria d’Enric. El joc va ser bastant fluït i només els faltava una mica de profunditat per obrir el marcador. Va ser al minut 26’ quan una ràpida sortida a la contra portada per Xavi acabaria amb el gol d’Eric, després d’un tir ajustat al pal a la frontal.

Abans del descans els graciencs van ampliar el marcador després d’una jugada en què va participar gairebé tot l’equip. La pilota va passar d’esquerra a dreta i en arribar a línia de fons Xavi va fer una passada de la mort a Isaac que no va perdonar. A la represa els jugadors escapulats no van fer gaires canvis i tot i el marcador no van afluixar el ritme de joc. El tercer gol arribaria després d’una jugada per banda esquerra on Cano i Ferran superaven a Marquez i després d’una centrada forta al segon pal Xavi va transformar el tercer.

El quart gol va arribar amb una jugada d’estratègia que amb una combinació entre Cano, Ferrán i Suca acabaria rematant Marc de cap. Abans d’acabar Ferran recuperava una pilota a la frontal de l’àrea i Abad tancava el marcador. Bon partit del juvenil que tot i el rival i el resultat no va deixar en cap moment de jugar a un bon ritme.

Pretemporada · (29/08/13
)

MOLINS DE REI: Ferran, Sánchez, Oleguer, Andreu, Nelson, Segura, Dalmau, Capella, Criado, Agudo i Chufo... També van jugar: Albert, Gosa, Márquez, Caraltó, Arboç, Tore, Méndez i Fuxà.

EUROPA: Enric, Germán, Aleix, Iván, Cano, Josa, Ros, Abad, Xavi, Eric i Isaac... També van jugar: Kilian, Suca, Vernet, Rodón, Marc, Jiei i Ferran.

GOLS: 0-1 (Éric, 26'); 0-2 (Isaac, 42'); 0-3 (Xavi, 54'); 0-4 (Marc, 83'); 0-5 (Abad, 88')..