Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNT I FINAL A LA PRETEMPORADA

Redacció

Esparreguera 1 - Europa 2

Victòria sense llum


L'Esparreguera de la Tercera Catalana va ser el darrer rival en la particular pretemporada del conjunt dirigit per Jesús Angoy. El Juvenil A gracienc, que el proper cap de setmana estrenarà la lliga, a casa, en el seu retorn a Divisió d'Honor, va tancar la seva preparació amb un triomf per la mínima diferència de gols.

En línies generals el partit no va tenir ni el ritme ni eficàcia esperada per la diferència de categoria del rival. Un Esparreguera ben posicionat feia que només en jugades aïllades els escapulats poguessin fer còmodes el seu joc. El primer gol de partit va anar precedit per una bona anticipació de Rodón en zona de creació dels locals. El jugador gracienc, amb un fort xut des de la frontal de l’àrea, va batre a Joan.
 
La segona part i amb canvis per tots dos equips no va acabar d’aportar el que demanava Jesús Angoy i el joc continuava sent lent. En un córner en contra els graciencs veien com Moratalla retallava distàncies amb un remat de cap a l’àrea petita. Els escapulats disposaven d’ocasions però el pal o el porter s’interposaven. Restaven pocs minuts per la finalització quan un servei de banda de Vernet cap a Josa va acabar portant la victòria per l’Europa, amb un fort xut ajustat a la base del pal.
 
Amb aquesta segona victoria consecutiva l’Europa tanca la pretemporada i ja pensa només amb el seu inicia de lliga contra la Damm, que es jugarà al Nou Sardenya el proper dissabte a les 18 hores. Tots els resultats anteriors de l'estiu es poden consultar a la secció 'Pretemporada' de la portada principal d'aquesta web.

Fitxa Partit
Pretemporada · (01/09/13
)

ESPARREGUERA: Joan, Víctor, Moratalla, Charly, Castillo, Uri, Cervantes, Lucho, Jaime, Funes i Marcel... També van jugar: Steven, Navarro, Dani, Abel, Kevin, Brian, Ivan, Pau, Abraham i Marc.

EUROPA: Kilian, Suca, Ivan, Andújar, Vernet, Marc, Rodón, Abad, Jiei, Isaac i Ferran... També van jugar: Quim, Aleix, Jordi, Josa, Germán, Èric i Xavi.

GOLS: 0-1 (Rodón, 39'); 1-1 (Moratalla, 60'); 1-2 (Josa, 87').

     

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell