Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VERGONYÓS FINAL

De partit amistós es va passar a la violència

Masnou

Un partit intrascendent, de pretemporada, entre el Juvenil A de l'Europa i el primer equip del Masnou, previ al duel entre els primers equips de totes dues entitats i que es va disputar ahir dissabte, va acabar amb un ball de bastons que va impedir la normal finalització de l'encontre. Quan un partit acaba així, tothom acaba tenint la suposada raó sobre el detonant que ho provoca però que en canvi no ho justifica. A la web oficial no volem posar-nos a fer de jutges ni defensar ni atacar uns i altres. Simplement la situació, com a component de violència, és inadmissible.

 

Marcador


Seria fàcil, com a web oficial d'un dels clubs implicats, tancar-se en banda i donar la culpa de tot al rival. No caurem en això. Si ens poséssim a fer d'analistes i jutges, potser sí que trobariem el culpable (o una sèrie de culpables) de la detonació final d'un partit que anava 'in crescendo' a nivell de joc brut. Massa joc agressiu del Masnou? El seu mateix cos tècnic ens admet a la premsa que ells juguen de forma contundent. Jugadors joves i accelerats al juvenil? Algú podria dir-ho. Partit que se li escapa de les mans a l'àrbitre i no sap tallar-ho? Segurament sí. No serem nosaltres qui assenyalarem amb el dit, però si que serem els primers a dir que la violència, simplement ja com a concepte, és trista i lamentable d'explicar.

Al minut 81, una jugada puntual va fer esclatar un cùmul de joc brut que va derivar en cops de puny, amenaces i agressions. Algú va començar, és cert. Però també algú va continuar. Des de la web oficial, i en representació de la presidència del club, reprovem totalment la manera com va acabar un partit que havia de ser simplement amistós.

Pel que fa al partit, Vallejo va avançar l'Europa al minut 20 de partit, després de rematar tot sol al segon pal el servei d'una falta lateral. El domini general del partit va ser clarament de l'Europa, però sense ocasions clares. Pels visitants, Romero, al minut 74, va establir la igualada a l'electrònic. Sis minuts després el partit va arribar al seu trist final sense poder complir amb el temps reglamentari.


Fitxa


16/08/08 · Estadi Nou Sardenya
Partit Amistós

EUROPA: Sergi, Escudero, Golobart, Silva, Vallejo, Carlos, Josu, Ciurana, Arnau, Xavi Puerto i Cañete... També van jugar: Carles, Marc, Ruben, Aleix, Toni, Edu, Igor, Blas i Freixes.

MASNOU:  Abel, Vasco, Garcia, Agut, Moreno, Rosa, Edu, Pipa, Boris, Valderas i Juste... També van jugar: Pol, León, Alegre, Romero i Adam.

ÀRBITRE: Company Jiménez

TARGETES: Groga a Ciurana (Europa) i a García i Valderas (Masnou)

GOLS: 1-0 (Vallejo, 20'); 1-1 (Romero, 74')

acidH TEB FederacioAcell