SUPERIORITAT TOTAL

El Juvenil gracienc goleja als 'sequistes'

Juvenil A - Poble Sec

El Divisió d'Honor d'Ángel Gómez segueix signant uns magnífics números en aquesta pretemporada. Després d'empatar amb dos equips de Catalana cridats a l'ascens, Castelldefels i Masnou, els escapulats van superar ahir amb contundència a un Poble Sec amb pocs dies de ritme. En tota la pretemporada, els joves jugadors graciencs només han perdut contra el Santboià, equip de PlayOff de Tercera. Uns números molt positius.

Molt bon partit del Juvenil A davant un Poble Sec que va acusar, i molt, el poc temps que porta de preparació. No obstant, els jugadors de Gómez no van donar un sol instant per respirar al seu rival, i en tot moment van tenir el domini de la pilota i del partit. A destacar l'excel·lent partit de Carlos, que no va perdre ni una sola pilota de les que va disputar a la seva zona, i Arnau, que es troba en estat de gràcia en aquesta pretemporada.

El primer gol del partit va arribar passat el primer quart d'hora. Una falta centrada per Arnau va ser rematada de cap a la perfecció per Golobart, un altre dels pilars de l'equip que està donant un gran nivell aquest estiu tant al Juvenil com al Primer Equip. Al minut 27, després d'un servei de cantonada, l'Europa va ampliar diferències. Denis va rematar de cap i el refús, en semi-xilena, va ser enviat al fons de la xarxa per Josu.

Al minut 37, l'àrbitre va assenyalar un rigorós penal que el rodamons Puchi va transformar en el gol de l'honor sequista. De penal a penal, en aquesta ocasió molt clar sobre Cañete. Josu, des dels onze metres, no va fallar. Al descans es va arribar amb 3-1 i només un gol es va veure al segon temps, ja al tram final. Després de seguir amb el mateix monòleg de domini, l'Europa va certificar la golejada al minut 84, amb una gran jugada entre Xavi Puerto, Ciurana i Arnau. Aquest últim va combinar amb una passada a l'espai per a Ciurana, qui va centrar per a que Freixes, amb l'esquena, fiqués la pilota dins la porteria davant la impossibilitat d'aturada del porter visitant.

Pel que es va veure al partir d'ahir, i per trobar-se encara en fase de preparació i conjunció, el Divisió d'Honor de l'Europa transment molt bones sensacions de cara a l'inici d'una nova temporada a la màxima categoria.

21/08/08 · Estadi Nou Sardenya
Partit Amistós

EUROPA: Falcone, Escudero, Denis, Silva, Golo, Carlos, Blas, Arnau, Toni, Josu i Cañete... També van jugar: Ciurana, Siset, Sergi, Edu, Freixes, Aleix, Xavi Puerto,Uri i Carles.

POBLE SEC: Antonio, Juanjo, Israel, Robert, J. Carlos, Carlos Lozano, Puchi, Ferran, Serrano, Alberto i Juan.. També van jugar: Pello, Miguel, Fabian, Ismael, Marc Jimenez, Mac, Xavi Carrillo, Hugo, Pau i Jimenez

ÀRBITRE: A. Rodríguez

TARGETES: Groga a Ciurana (Europa)

GOLS: 1-0 (Golobart, 18'); 2-0 (Josu, 27'); 2-1 (Puchi -p-, 37'); 3-1 (Josu -p-, 39'); 4-1 (Freixes, 84')