Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL DERBI MÉS IMPORTANT DE TOTS

Un Sant Andreu-Europa amb l'honor en joc

El calendari de lliga de la Divisió d'Honor juvenil arriba al seu tram final i té reservat per aquest cap de setmana (diumenge a les 18:15 hores al Narcís Sala) el derbi entre Sant Andreu i Europa més important dels darrers anys. Tots dos equips buscaran 3 punts vitals per mantenir la categoria al màxim esglaó del futbol estatal juvenil.
 
Després d'una setmana de descans de la lliga per Carnestoltes, Sant Andreu i Europa no estan per festes. Tots dos equips estan necessitats de punts -més els andreuencs, quatre punts per sota l'Europa- i voldran aprofitar el derbi per afrontar amb millors càlculs numèrics la recta final. Ambdós equips van disputar també derbi en l'anterior jornada. L'Europa va caure 1-6 a casa davant l'Espanyol i el Sant Andreu va donar la gran campanada al terreny de joc del Barça guanyant per 0-1.
 
El passat 9 de novembre del 2013 es va disputar el derbi entre graciencs i andreuencs al Nou Sardenya, amb resultat d'empat a un gol. Així doncs, al marge dels tres punts, el Narcís Sala acollirà també una lluita paral·lela pel gol average, un factor que pot resultar determinant a la llarga. Quant a ratxes, l'Europa arriba al duel acumulant quatre derrotes seguides i dos triomfs i vuit derrotes en els darrers 10 partits. Per la seva banda, els locals han guanyat 2 dels darrers quatre partits i en les darreres 10 jornades presenten un balanç de tres victòries, dos empats i cinc derrotes.

Juvenil A

Una imatge del derbi de la primera volta
 

acidH TEB FederacioAcell