Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRES FINALS

En joc la permanència a Divisió d'Honor

L'Europa és l'equip que marca la permanència a la màxima categoria de base del futbol estatal al grup 3. Ho fa un punt per sobre de la primera plaça de descens, ara ocupada pel San Francisco. A la Divisió d'Honor li resten només tres jornades, tres finals que comencen aquest dissabte a casa a les 17:15 hores rebent el potent Mallorca.
 
El conjunt balear és ara mateix el quart classificat de la lliga amb 50 punts. La lliga, a la que només li resten 9 punts per disputar, ubica 6 d'aquests punts en lluita al Nou Sardenya: dissabte davant el Mallorca i en la darrera jornada contra el Cornellà. Aquest és el calendari de l'Europa i la classificació actual dels seus rivals:
 
JORNADA 28 · EUROPA - Mallorca (4t)
JORNADA 29 · Roda (7è) - EUROPA
JORNADA 30 · EUROPA - Cornellà (6è)

 
L'equip de Jesús Angoy va fer sortir tot el caràcter la passada setmana per guanyar al camp del Zaragoza (equip immediatament per sobre a la classificació) i ara dependrà de sí mateix per defensar-se dels fanalets vermells de la taula d'aquí fins al final. Una batalla que es presenta complicada, dura, però on encara no hi ha res decidit per ningú.
 
El CE Europa fa una crida a tots els socis, penyistes i aficionats per donar el màxim caliu als joves jugadors graciencs a l'estadi aquest dissabte contra el Mallorca en la primera de les tres finals que ha d'encarar el quadre escapulat. L'hora, recordem, les 17:15.

 

Juvenil A

 

Juvenil A

 

 

acidH TEB FederacioAcell