L'EUROPA, TERCER A SITGES

Bon paper al torneig de la Blanca Subur

Blanca Subur

L'Europa va quedar en un meritori tercer lloc al tradicional torneig de finals d'agost al camp de la Blanca Subur de Sitges. Els escapulats van acabar el torneig sense perdre cap partit durant el temps reglamentari i oferint capacitat de reacció durant els moments adversos dels partits. Al primer partit del grup (Europa, Gramenet i Sant Andreu), els escapulats van perdre a la tanda de penals amb els colomencs. Al segon i definitiu partit, l'equip d'Ángel Gómez va obtenir el passi al tercer i quart lloc davant el Sant Andreu.

El primer partit contra la Gramenet va ser altament disputat i molt igualat. El coloment Carlos va avançar la 'Grama' al minut 17 i durant tot el partit l'Europa va haver de patir per igualar l'encontre. De fet, ho va aconseguir en l'últim minut de partit, gràcies a un gol d'Arnau després d'una prolongació amb el cap de Vallejo. Als penals, Siset va parar una pena màxima però l'Europa en va fallar dues, fet que va donar la victòria a la Gramenet.

Al segon partit, al derbi contra el conjunt andreuenc, l'Europa va tornar a anar a remolc del marcador, després que Quico aconseguís avançar als quatribarrats. No obstant, Cañete i Ángel van aconseguir donar-li la volta al marcador, certificant d'aquesta manera el passi a la disputa pel tercer i quart lloc d'un torneig que va començar divendres i va acabar ahir diumenge.

Per aquesta tercera plaça l'Europa es va veure les cares amb la DAMM B, de Lliga Nacional, amb qui no va tenir cap problema per superar-la per 4-1 de forma clara. Ara l'equip prepara ja l'inici del campionat de lliga, que començarà aquest cap de setmana al sempre difícil camp del Badalona.