Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GÓMEZ: "FINS ARA L'EQUIP NO TENIA FORTUNA"

El tècnic, confiat en la força del Nou Sardenya

Ángel Gómez

Ángel Gómez, tècnic del Juvenil A, es mostra confiat en poder assegurar la permanència en les jornades restants de lliga i més després de mantenir gairebé un mes l'equip fora de la zona de descens. L'entrenador escapulat creu que "li hem agafat la mida a la categoria, sabem que hem de jugar al 200%. Ara, jugant a casa, som un equip difícil de batre". Gómez també considera vital aconseguir el segon triomf fora de casa al camp del cuer, la setmana que ve.

L'Europa porta una ratxa important de victòries consecutives a l'estadi (5-1 al Balsas Picarral, 5-2 al Girona i 2-1 al San Francisco), que l'han fet sortir de forma escopetejada del darrer lloc de la classificació a quatre llocs per sobre de la cua, situant-se ara mateix, i des de fa 30 dies, fora del descens de categoria.

Per l'entrenador de l'equip, la victòria ha estat clau "perquè no comptava amb la victòria del Lleida al camp del Zaragoza. És la Divisió d'Honor i és el que té de maco la categoria. Aquí ningú regalarà res fins la darrera jornada". A continuació us oferim un tall de les declaracions d'Ángel Gómez a Europa Ràdio.

Logo Europa Ràdio

Ángel Gómez valora la ratxa a casa i analitza la jornada 24

acidH TEB FederacioAcell