Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GOLOBART, CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA SOTS'17

Premi a la progressió del central escapulat

Golobart

La RFEF (Real Federación Española de Fútbol) ha fet pública la llista de convocats per l'entrenament de la selecció estatal sots'17 que tindrà lloc del 13 al 15 d'aquest més a la 'Ciudad del Fútbol' a Madrid. El central gracienc Roman Golobart ha estat convocat pel seleccionador. A la llista hi figuren 8 jugadors catalans més, tots ells del Barcelona i l'Espanyol.

 

Roman Golobart, l'home "miracle" que va arribar la temporada passada a l'Europa procedent de l'Espanyol, a mitja temporada, per reforçar el Juvenil A amb només 16 anys i a la sempre complicada posició de central, s'ha convertit amb el pas dels temps en un dels jugadors escapulats amb més progressió i dels que marquen diferències dins el terreny de joc. Ja al penúltim partit de la temporada passada, un gol seu al darrer minut de temps afegit de la penúltima jornada, contra el Cornellà, va ser clau per a assolir la permanència final de l'equip a Divisió d'Honor.

Golobart, que enguany ha fet part de la pretemporada amb el Primer Equip i que és una de les peces clau del Juvenil A per segona temporada consecutiva tot i ser només juvenil de primer any, ha rebut el reconeixement estatal a la progressió d'un futbolista ambiciós i amb compromís amb la samarreta escapulada. En 'Golo' és l'únic jugador convocat d'un equip català que no siguin els dos principals equips de la ciutat de Barcelona.

 

ELS JUGADORS CONVOCATS

Golobart

acidH TEB FederacioAcell