Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL DERBI BARÇA-EUROPA, PRIMER MINUT A MINUT A DOMICILI

El derbi es podrà seguir en directe a la web

Minut a Minut

El Juvenil A de l'Europa visita aquest dissabte la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Futbol Club Barcelona en el que serà un dels dues més destacats de la jornada. La web oficial de l'Europa farà el seu primer "Minut a Minut" lluny del Nou Sardenya amb motiu d'aquest important derbi. El 'MaM' començarà mitja hora abans de l'inici del partit de Divisió d'Honor.

Aquest serà el tercer seguiment online al minut que realitzi ceeuropa.cat, el primer de 2009 i el primer que serà lluny del Nou Sardenya (els altres precedents, un Europa - Barcelona B de Tercera Divisió i un Europa - Espanyol de Divisió d'Honor juvenil, tots a l'estadi escapulat). L'èxit dels dos precedents -el primer, històric, amb 14.938 lectors- ha impulsat aquest pas endavant en l'aportació d'informació actual i dinàmica del portal gracienc i que no té precedents ni comparació en competició de base.

El partit es jugarà dissabte a les 17 hores a la Ciutat Esportiva del conjunt blaugrana. Des de les 16:30 hores, la web oficial del club posarà en marxa el minut a minut, comentant la tracjectòria amb la que arriben tots dos equips a aquest partit i confirmant les aliniacions de tots dos conjunts vint minuts abans de la disputa del matx. 

acidH TEB FederacioAcell