Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL C MEREIX MÉS QUE UN EMPAT AMB EL FIGUERES

Els despropòsits i els pals eviten el triomf

Juvenil C - F. Figueres

Les coses van començar molt bé pel conjunt escapulat, necessitat de triomfs per intentar sortir del descens i atrapar als dos equips que tenia per sobre, el propi Figueres i l'Unificació Llefià (situats ara a un i dos punts respectivament). En una jugada per banda dreta, Capella va internar-se a l'àrea i de potent xut a l'alçada del travesser, va provocar l'error del porter visitant i va obrir el marcador per l'Europa.

 

 

Marcador

Després de l'esperançador gol gracienc, la situació es va repetir de forma inversa a la porteria de l'Europa. El porter del primer equip de juvenils, Adri (que havia reforçat l'equip juntament amb Carlos, Jonathan i David), va veure com en un còrner que va anar directament bombejat cap a la línia de gol, les seves mans li jugaven una desafortunada mala passada, escapant-se la bola dels guants i ficant-se la pilota a la pròpia porteria.

Els dos porters del partit van tenir els seus guants com a protagonistes en favor del rival, i l'encontre va tornar al seu estat inicial, el d'empat. Al segon temps, l'Europa va portar el pes del partit i la Fundació Figueres van endurir el seu joc, mereixent en alguna acció més targetes (i alguna de color més fosc) de les que finalment va acabar veient. Al tram final del partit, David va tenir una gran ocasió en una internada per banda dreta, però el seu xut va ser refusat en primera instància pel porter visitant i en segona per la fusta de la porteria gracienca.

Al final res va moure les taules de l'electrònic del Nou Sardenya, que va acabar reflexant un injust marcador pels mèrits desenvolupats damunt del terreny de joc per tots dos equips. L'Europa va formar d'inici en aquest partit amb Adri, Guille, Josep, Fermín, Jonathan, Pere, Capella, Carlos, Cortijo, Nacarino i David. També van jugar Carlos II i Àlex Agudo. 


LES IMATGES DEL PARTIT

Juvenil C - F. Figueres

Juvenil C - F. Figueres

Juvenil C - F. Figueres

Crònica: Àngel Garreta
Fotos: Carlos García "Chiqui" · (C) 2008 · ceeuropa.cat

acidH TEB FederacioAcell