INICI TRIOMFANT DEL CADET A

Victòria al Nou Sardenya per començar

Futbol BaseHa tornat la competició a la majoria de lligues del Futbol Base i amb ella les cròniques del Cadet A escapulat. A la web oficial se segueixen des de l'any passat les evolucions dels principals equips en cada edat i gènere: sènior (Primer Equip), juvenils (A), femenins (A) i també cadet. En aquesta categoria, el màxim exponent gracienc va començar guanyant.

.

Què important és començar guanyant!!! Dissabte el Cadet A d'Albert Anglada va començar la seva temporada a Divisió d’Honor guanyant el Jabac-Terrassa al Nou Sardenya per 1-0. Tres punts molt treballats, patits i suats des del minut inicial. Aquesta temporada es presenta com una prova duríssima per un equip que ha incorporat força jugadors nous i que es troba encara en fase de conjunció. Hi haurà alguns partits, com el de dissabte, que es guanyaran per ganes, actitud i esforç més que no per bon joc. Unes eines igualment útils.

En aquest sentit, l’equip està més que aprovat, ja que aquesta intensitat i força hi va ser en tots els jugadors i durant tot el partit. Es podria dir que la primera part va ser més de domini escapulat i la segona va ser del Jabac, que va prendre el mig del camp als locals a la represa, dificultant la connexió entre línies i la construcció del joc. El duel Europa-Jabac es va produir en pretemporada, amb un resultat de 4-1. Ja se sabia que ja en competició, això no es repetiria, ja que el Jabac és un equip potent, per tant l’Europa va apretar de bon començament, això sí, sense fer un joc clarivident donat que la lliga just ha començat.

No va ser un partit lluit ni amb gaires ocasions de gol. Va ser el típic encontre de començament de temporada, on els equips encara están en fase d’ajust i gairebé ningú desenvolupa tot el seu potencial. El gol va arribar de penal, força clar, comès sobre Jordi Pons en una jugada ben trenada per la banda dreta. Ningú no el va discutir i el va transformar Dani Santigosa des dels onze metres amb serenitat ajustat al pal dret. Aquest marcador ja no es mouria, amb alguna ocasió més per l’Europa a la primera part en una altra jugada per la mateixa banda on David no va poder dirigir el seu remat entre els tres pals. La segona part, va registrar alguna ocasió egarenca, sobre tot cap al final. En definitiva, tres punts al sac que van molt bé per començar a agafar confiança de cara a propers encontres i a seguir treballant en la conjunció de l’equip.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 26/09/09

EUROPA: Hugo, Dani Santigosa, Marc, Darius, Francesc, De la Iglesia, Héctor, Edson, Jordi, Miquel i David... També van jugar: Cuadrado, Guti i Ricardo.