UN RESULTAT INESPERAT

Contundent primera derrota de l'equip

Futbol BaseDavant un rival conjuntat i en un terreny de joc de molt reduïdes dimensions, el Cadet A de l'Europa va patir la primera derrota de l'actual temporada a la Divisió d'Honor. El resultat no fa justícia  sobretot pel que es va veure  sobre el camp al primer temps amb el joc de tots dos. El proper compromís escapulat, davant el poderós Espanyol aquest dissabte.

.

Els nois d’Albert Anglada van patir un resultat massa abultat pel partit que es va veure sobretot a la primera part. Tot va influir: camp molt petit i un equip rival molt conjuntat sabent en tot moment el que havia de fer. A la primera meitat l’equip Gironès-Sabat i l’Europa es van disputar en força i lluita fins que al minut 25 en una jugada per la esquerra amb un xut mol precís, els locals es van apuntar la primera diana per l’escaire de la porteria d'un Hugo que no va poder fer res per aturar-lo.

L’Europa seguia intentant buscar l’empat fins que al minut 35 va arribar el 2-0 per l’equip local. Així es va arribar a la segona part que va començar molt bé pels graciencs que van disposar d’una ocasió del jugador Porto, fent-li al porter una vaselina que va acabar sortint per sobre la porteria local. Acte seguit amb una jugada ben trenada va arribar la segona ocasió de l’Europa. combinada entre  Miquel i Porto qi ue el porter del Gironès va refusa en dos temps. Els minuts anaven passant pels dos equips fins l'arribada del tercer gol per part dels locals.

L’Europa es va anar enfonsant arrel de la diana fins que va arribar el quart i definitiu gol de l'equip local. L'equip va patir la primera derrota amb un número abultat de gols, però coneixedor que el seu potencial és superior per poder fer una bona temporada. Dissabte a les 19 hores al Nou Sardenya ja espera l'Espanyol.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 03/10/09

EUROPA: Hugo, Cuadrado, Dani Santigosa, Darius, Marc, Edson, Ricardo, Hector, Jordi, Porto i Carlos... També van jugar: Rangel, Genis, Miquel, Berna, Guti, Albert i Ignasi