Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LLIGUES DIFERENTS

Espanyol i Barça són d'una altra lliga

Futbol BaseRes és impossible a l'esport, i menys encara en futbol, però bé és cert que de cada 10 duels contra Espanyol i Barça, els dos grans barcelonins tenen el 90% d'opcions d'endur-se el gat a l'aigua. Això va passar aquest cap de setmana en el duel entre el Cadet A i l'Espanyol. L'equip d'Albert Anglada no va poder superar a l'estadi als pericos.

. 

Marcador


L’Espanyol va mostrar-se superior a l’Europa en tot moment, però cal dir que el paper dels escapulats va ser del tot digne. Podríem analitzar si els tres primers gols són d’aquells que quan els repasses en vídeo després del partit t’adones que es podrien haver evitat, però el cert és que, a posteriori, les sensacions són que si l'Espanyol no marcava en aquestes jugadoes, ho podia fer en unes altres.

Possiblement dissabte el Cadet A europeista es va trobar amb un dels millors 'espanyols' amb que s’ha enfrontat en tots els anys de futbol de base: un equip treballat, agressiu, fort, disciplinat i que tracta bé la pilota. El 0-3 al final de la primera part ja deixava clar quin seria el signe del partit, però els escapulats no van renunciar a fer una segona part amb el cap ben amunt i mirant d’apretar el rival, no cedint-li tant terreny com s’havia fet al primer temps.

Així van arribar algunes ocasions de gol, en una de les quals Miquel va aprofitar una passada llarga des de la defensa per anticipar-se al porter amb la seva coneguda velocitat i va fer l'1-3. Amb un hipotètic 2-3 les coses haurien canviat de color, però tot i que l’Europa no va renunciar a buscar la porteria contrària, van ser els visitants els que van fer l'1-4 definitiu, matant del tot el partit. En definitiva, un partit que no ha de fer perdre moral ni concentració a l’equip de cara als propers i importants partits del campionat de lliga.

Fitxa Partit

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 10/10/09

EUROPA: Albert, Cuadrado, Darius, Dani Santigosa, Marc, Edson, Dani, Carlos, David, Jordi i Ignasi... També van jugar: Hugo, Genís, Miquel, Rangel, Guti i Bernard.
 
ESPANYOL: Pau, Albarran, Arroyo, José Manuel, Coco, Juanjo, Ruiz, Pablo, Óscar, Miravent i Lluís... També van jugar: Pifa, August, Erik, Royo, Javi, Lucho i Pedro.

Imatges del partit

Futbol Base

Futbol Base

 

acidH TEB FederacioAcell