Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TERCERA DERROTA SEGUIDA

Un triomf i tres derrotes en quatre partits

Futbol BaseDissabte el Cadet A va caure davant el Vilassar. Tot i la derrota, es podría dir que els escapulats van fer un partit prou seriós, que apuntava cap a l’empat fins que, en una jugada poc afortunada pel que fa a coordinació de l’equip, el Vilassar va treure profit d'una parcial superioritat mentre un dels laterals graciencs era atès a la banqueta.

. 

Marcador


La jugada puntual del primer gol va marcar l'encontre. Ningú no va tapar la banda del lateral absent i el rival, intel·ligentment, no va perdre ni un segon en muntar un atac per aquell lateral, agafar tot l’equip descoordinat i aconseguir el 0-1 amb escassa oposició visitant. Una pena que tota la bona feina feta  pel Cadet A fins llavors acabés en no res per aquest fet.

El 2 a 0 ja va ser testimonial, amb una jugada mal rebutjada per la defensa que va deixar la pilota a peus d’un davanter que, ja a la darerra jugada del partit, feia el 2 a 0 definitiu. Fiins llavors, com deiem, un Europa molt seriós. Sense lligar grans ocasions de gol però sense deixar que li fessin. El Vilassar tot i jugar com a local es va plantar al camp molt reculat, deixant terreny als visitants. De primeres l’Europa va plantejar el partit amb pilotes llargues que no tenien pólvora ofensiva, ja que quan el rival es tirava tan enrere era molt difícil buscar l’esquena de la defensa.

Quan el mig del camp es va adonar que si baixava a rebre pilotes de la defensa, llavors s’engranaven bones jugades, el joc escapulat es va fer més fluïd, i així va arribar alguna ocasió com una bona internada per la banda esquerra que en Jordi no va arribar a temps a rematar en posición franca. Podria dir-se que la primera part va ser més del Vilassar i que la segona ho va ser més de l’Europa, però els partits no es guanyen als punts, com la boxa, sinó que cal estar atent a tots els detalls. Aquest any, a part de donar-ho tot durant els 80 minuts, està clar que badar es paga car, I això és el que li va passar a l’equip escapulat a la gespa del Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

Fitxa Partit

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 17/10/09

VILASSAR: Eric, José Maria, Jaume, Sergi, Ruben, Guillem, Albert, Jordi, Eric, Mamadau i David... També van jugar: Daniel, Juan, Cesar, Ferran, Marc, Carlos i Andreu.
 
EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Darius, Marc, Dani, Edson, Héctor, Jordi, Miquel i Ignasi... També van jugar: Carlos i Porto.

Imatges del partit

 

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

 

 

acidH TEB FederacioAcell