EL CADET ACONSEGUEIX IGUALAR UN 0-2 AL NOU SARDENYA

Sensacionals els últims 25 minuts de l'equip

Futbol BaseEl domini inicial del partit va caure del cantó gironí, arribant a posar-se 0-2 a l'inici de la segona part. L'Europa, que es veia en aquell moment abocat una nova derrota consecutiva, va gaudir de 25 minuts màgics en que va aconseguir igualar el marcador i va tenir opcions de triomf. Els gironins, per la seva banda, també podrien haver fet el tercer.

.

El partit va començar amb la lesió del porter local Hugo, que li va comportar el canvi per el porter Albert ,qui durant tot el partit va fer unes aturades de mèrit, salvant un gol claríssim al final del partit. La primera part va ser dominada per l’equip del Girona amb algunes ocasions de gol, gràcies a la força del mig del camp, fins que al minut 30 i des de fora l'àrea, un xut potent per l'escaire es va convertir en el 0-1 per l’equip visitant.

Amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part. Tot i això l’Europa no va baixa els braços. La segona part va seguir igual que la primera amb el domini del Girona. Al minut 5 amb una pilota llarga el punta gironí va marcar el segon gol per l’equip blanc-i-vermell. El partit continuava igual pels dos equips fins que a 25 minuts del final el jugador Ignasi va fer una gran jugada per la banda esquerra, clavant la pilota a l'escaire del porter del Girona.

A partit d’aquí els nois d'Albert Anglada es van transformar amb possessió, caràcter, força i actitud. Va ser clar el domini i en una de les ocasions, al mig del camp el jugador Carlos va recuperar una pilota que la va conduir amb diversos regats sobre els defenses visitants i amb un gran xut des de la frontal va empatar l'encontre. Encara que aquest va ser el resultat definitiu del partit, l’equip del Europa va seguir intentant donar-li la volta al partit i així va arribar una jugada d'una centrada de Carlos cap a Jordi entre el defensa i el porter rival. Jordi, intel·ligentment, va deixar passar la pilota i aquesta va acabar picant al pal.

Com si això fos poc, les emocions encara no havien acabat: una falta a la frontal de l’àrea a favor del Girona al final del partit va sortir enlairada de la porteria rival. Com a reflexió final l'equip es va adonar que aquest és el camí a seguir, el camí dels darrers 25 minuts de partit. Amb aquest empat els escapulats tallen la petita mala ratxa de derrotes.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 24/10/09

EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Marc, Darius, Genís, Dani, Edson, Héctor, Jordi, David i Carlos... També van jugar: Albert, Ignasi, Miquel i Francesc.

GIRONA: Sergi, Sergi Casado, Tomeu, Eloi, Andreu, Sergi Lanzas, Albert, Franc, Ismael, Martí i Marc... També van jugar: Vivancos, Gerard, Pol, Marc Pegenaute, David, Kilian, Ruben, Raúl i Sarsamedas.

ÀRBITRE: Arnau Llopart