NOVA DERROTA ESCAPULADA

El Cadet A no tradueix el domini en gols

Futbol BaseTot partit de futbol, en general, passa per diferents moments o minuts de domini altern, siguin pocs o molts. En el cas del Cadet A, els minuts dels rivals són sempre aprofitats per fer diana, però els moments de domini escapulat no s'acaben de traduir en gols que equilibrin partits. Fruit de la falta d'eficàcia, l'Europa va tornar a perdre.

.

El començament del partit contra la Damm va mostrar un Europa que jugava de tu a tu a un equip cerveser força fluixet en l'inici. Fruit d'això va arribar el 0 a 1, obra de Carlos, fent un bonic barret al porter local amb el genoll. La primera part era força dolenta pel que fa a joc per part de tots dos equips. L'Europa no patia massa per controlar el 0 a 1 fins que en cinc minuts fatídics, els locals van donar la volta al marcador, amb dos gols d'aquells que, com se sol dir normalment, no haurien d'haver entrat mai a la porteria.

El cert és que l'actitud defensiva de l'equip (no només la defensa sinó en conjunt) va demostrar haver encara de millorar per tal de no rebre gols poc convencionals, fruit de jugades descoordinades. Ja va passar amb el primer gol contra el Vilassar fa dues setmanes i va tornar a passar contra la Damm. Mitja part i 2 a 1, marcador que malauradament ja no es mouria. La segona part va ser plena d'empenta per part dels escapulats que, no obstant, no van ser capaços de foradar la porteria cervesera, ni tan sols amb un penal a favor que hauria suposat l'empat i que Dani Santigosa no va poder transformar.

La Damm també va tenir alguna oportunitat al tram final, com un doble remat a boca de canó que Albert, el porter, va rebutjar amb dues grans intervencions, com ja havia fet a la primera part. De cara al futur, a l'Europa li manca transformar el seu domini en gols si no vol tenir l'ombra del descens massa a prop. La setmana que ve, contra el Barça, no sembla la millor oportunitat per començar a sumar, però s'ha de fer un partit digne, del qual mai se sap si es treurà quelcom positiu. El futbol no és previsible.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 31/11/09

DAMM: Cristian, Barcons, Juanma, Jordi Moliner, Nieto, Font, Àlex, Veli, August, Carlos i Mellado... També van jugar: Adri, Grice, Fede, Ricard, Maikel i Gerardo.

EUROPA: Albert, Francesc, Dani Santigosa, Marc, Genís, Carlos, Dani, Edson, Jordi, Miquel i Ignasi... També van jugar: Guti, Bernard, Igris, Héctor i David.

ÀRBITRE: Victoria Petrova.