LA VERITABLE LLIGA COMENÇA A PARTIR D'AQUEST DIUMENGE

L'equip ja s'ha vist les cares amb els 'cocos'

Futbol BaseEl pitjor de la lliga (aparentment) ja ha passat pel Cadet A, que no ha començat amb bon peu, xifres en mà, el seu camí en una nova temporada a la Divisió d'Honor. Els escapulats ja han rivalitzat amb Espanyol i Barcelona i és ara quan comença un nou camí contra equips més similars i contra els que haurà de poder forjar la seva escalada a la taula.

.

El partit de dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper va seguir el guió de molts dels altres enfrontaments amb els blaugranes en altres categories. Un equip clarament dominador i un altre, l'escapulat, que cedia completament la pilota al rival i es tancava al darrera buscant aguantar. Com tots.  La veritat és que la primera mitja hora va transcòrrer amb 0-0 al marcador. Del cantó local es veia un Barça que només tenia el recurs de xutar a porteria des de lluny, perquè l’Europa no el deixava maniobrar bé.

Aquests xuts, però, anaven desviats la majoria d’ells o bé eren aturats pel porter Albert, que va tenir una destacada actuació en la matinal de dissabte. Ara bé, de la mitja hora fins al final del partit, tres gols en contra. Segell del Barça també. L'equip blaugrana et fa creure que pots aguantar i de sobte lliguen un parell de jugades, bàsicament buscant els jugadors de color (en aquesta edat, per físic, s'imposen molt) i sense saber gaire bé com, s’avancen al marcador.

La segona part va ser calcada: mitja hora aguantant, amb l’Albert fent intervencions de mèrit, i deu minuts on el Barça va apretar l’acceleredor i va fer el seu quart gol. Ara hi ha dues prioritats pels escapulats: recuperar-se de la plaga de lesionats i malalts, que va fer que nanos del "B" i el "C" haguéssin d’ajudar l’equip, i començar a sumar amb rivals que ja s’ensuma que seran directes de cara a les posicions que garanteixen la salvació.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 07/11/09

BARCELONA: Marc, Xavier, Robert, Pol Garcia, Brian, Pol Calvet, Mamadu, Olivier, Jan Marie, Roberto i Alain... També van jugar: Aitor, Pol Busquets, Jon, Pol i Elohor.

EUROPA: Albert, Francesc, Guti, Bernard, Genis, Edson, Carlos, Dani, Ignasi, Porto i Jordi... També van jugar: Dani Santigosa, Hector, Arnau, David, Sergi i Igris.