SENSE REACCIÓ

L'Europa no troba el camí de la victòria

Futbol BaseEls equips del Mercantil, una de les millors pedreres de l'àrea metropolitana, no són mai fàcils de guanyar. No obstant, el partit disputat al Nou Sardenya es presentava com una oportunitat per l'Europa per començar a escalar posicions després de passar pels 'cocos' de la lliga. El desitjat triomf haurà d'esperar una setmana més.

.

Al primer temps del partit, tots dos equips van gaudir d'ocasions de gol en els primers vint-i-cinc minuts. Per banda de l'Europa destaquem una molt bona jugada de Carlos per la part esquerra qui, des de fora l'àrea, va xutar amb una diagonal perfecte enviant la pilota fora, fregant l’escaire de la porteria visitant. Fins aquí el partit s’esdevenia amb una anada i tornada per part del dos equips. Arrel del minut vint-i-cinc, una errada defensiva va propiciar el gol visitant.

En aquell moment, descomposició per part dels escapulats. El Mercantil va saber aprofitar-ho marcant així el segon gol pel seu equip. La segona part va començar igual que es va deixar la primera, amb un Mercantil molt ben col·locat i sabent en tot moment què fer i com actuar. L'Europa mostava voluntat però estava tocat pel resultat que presidia el marcador. Un xut de falta directa va instaurar un contundent 0-3 a l'electrònic.

A partir d’aquest moment, els jugadors d'Albert Anglada es van crèixer ,anant a l'atac i  fent el primer gol del seu compte particular en una bona jugada de Carlos per l'esquerra, qui va centar per a que Jordi la fiqués al fons de la xarxa sense deixar botar la pilota. També a pilota aturada, Carlos va executar una falta directa que va signiifcar el 2-3 i una porta d'esperança pel conjunt local.  Encara faltaven alguns minuts de joc quan a l’àrea visitant es van produir unes mans per part del Mercantil que l’àrbitre no va veure. El partit finalment va acabar amb una altra derrota per l’equip local, que està pagant molt car alguns errors puntuals.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 14/11/09

EUROPA: Albert, Dani Cuadrado, Francesc, Marc, Genís, Dani, Edson, Carlos, Jordi, Porto i Héctor... També van jugar: Bernat, Miguel, Ignasi, Sergi i Iddris.

MERCANTIL: Dobon, Sergi, Ramos, Bruno, Arago, Kevin, Cáceres, Jon, Yoel, Ivan i Fran... També van jugar: Guille, Navarro, Juan, David, Carlos, Fede i Jona.