AIXÍ SÍ!

Cau un triomf que feia temps que es resistia

Futbol BaseEl Cadet A entrenat per Albert Anglada va sumar el segon triomf de la temporada en la visita a domicili a Santa Coloma de Gramenet. El partit, molt igualat, es va decidir amb una diana amb el cap de Dani De la Iglesia, passat el quart d'hora de la segona meitat. Un gol d'or per l'equip, que ara mateix deixa quatre equips per darrere a la taula.

.

El partit a territori colomenc va començar amb molta força per part dels dos equips. Tant va ser així que als 10 primers minuts va haver-hi ja la primera ocasió de gol per la Gramenet, amb un xut des de fora l’àrea en que el porter escapulat Albert va treure una mà prodigiosa enviant el perill a còrner. Encara així l’Europa no es va arronsar i les jugades de gol per la part escapulada no van trigar en arribar. Una centrada per la banda esquerra va ser rematada per Miquel de cap, treient-la el porter de la Gramanet amb moltes dificultats.

L’Europa seguia pressionant en totes les línies irrel de aquesta pressió, una molt bona jugada de Porto pel centre del camp, arribant fins l'eix de l’àrea, va acabar amb una passada alCarlos qui, amb un control massa llarg , va veure com el porter local l’aconseguia blocar. Anaven passant els minuts i l’Europa seguia insistint en atac. Una altra jugada ben trenada per la banda dreta amb una paret de Porto a Jordi, va acabar amb la pilota fortament engaltada que, entre un defensa i el porter, van refusar a còrner. Amb aquestes ocasions es va arribar al final del primer temps.

La segona part va ser calcada a la primera, no amb tantes ocasions de gol, però si amb molta lluita tant per part de la Gramenet com de L’Europa. Hi va haver molt joc al mig del camp amb anades i tornades dels dos equips. Al minut 20 de la segona part una falta lateral centrada per Hèctor a la frontal de l’àrea que va ser rematada de cap per Dani De la Iglesia de forma molt ajustada al pal, va fer impossible l'estirada del porter de la Gramenet, convertint el 0-1 definitiu per l’equip de la Vila de Gràcia que equivalen a tres punts d'or.

A partir d’aquest moment el partit es va fer una mica més dens. Als últims cinc minuts la Gramenet es va dedicar a penjar pilotes i l’Europa a defensar-se. Tot i amb això, els coloments van disposar d'un últim xut des de fora de l’àrea que Albert, amb una gran intervenció, la va enviar a còrner, en una acció idèntica com va succeir a la primera jugada del partit. El Cadet A escapulat va tancar el cercle i va endur-se els tres punts cap a casa.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 21/11/09

GRAMENET: Sergio, Guillermo, Álvaro, Albert, Oriol, Aguado, Javier, Pedro, Figueras, Adrian i Juan... També van jugar: Daniel, Jose, Ricardo, Sergi, Gerard i Àlex.

EUROPA: Albert, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Guti, Francesc, Edson, Dani, Carlos, Jordi, Porto i Miquel... També van jugar: Héctor, Iddris i Genís.