Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DERROTA I 'SHOW' ARBITRAL

El xiulet, protagonista al Nou Sardenya

Futbol BaseEl Cadet A va perdre al Nou Sardenya davant el potent Cornellà en un partit condicionat. Amb empat a un gol al marcador, l'àrbitre va assenyalar penal i expulsió en contra de l'Europa en una acció on ni els visitants van reclamar. L'Europa va acabar jugant el partit amb nou. Previ al penal, Dani Santigosa havia vist una segona groga rigorosa.

. 

Marcador


Fins a quatre oportunitats clares de gol va tenir l’Europa amb el 0-0 al marcador: dos xuts d'Héctor (un d’ells al pal  al servei d'una falta), un bonic globus de David i un xut de Jordi. Com passa sempre en partits així, quan perdones davant d’un dels “grans”, a la primera errada et fan el gol. Així va passar amb el 0-1 del Cornellà. No obstant, sense ser un partit espectacular l’Europa mostrava que no baixava els braços, mantenint la tensió. Així va arribar l’empat en una jugada dins l’àrea on David va saber regirar-se i enganxar un ràpid xut que el porter visitant no va ser capaç d’aturar.

Fins aquí, l’àrbitre mostrava les seves mancances de manera repartida, xiulant absolutament qualsevol contacte existent entre els jugadors i sense fer ni cas del que li assenyalaven els assistents. A partir, però, de l’expulsió de Dani Santigosa per doble amonestació, l’equip es va haver de recomposar. Llavors va començar el "show" de veritat. El col·legiat va assenyalar penal per unes mans que només ell va veure i en les quals tampoc va consultar als assistents. El penal va venir acompanyat d’una altra expulsió, de Dani De la Iglesia, que va abandonar el camp amb signes ostensibles de que no havia tocat la pilota amb la mà. Els mateixos jugadors del Cornellà reconeixien que ningú no havia vist res.

En definitiva, el penal es va acabar transformant en l'1-2 i l'Europa que havia de sobreviure amb dos jugadors menys sobre la gespa del Nou Sardenya. A partir d’aquí els altres dos gols del Cornellà són pura història i el partit ja no va tenir cap altre tipus d'emoció. Un Europa amb nou jugadors volia però no podia i el Cornella es va endur un botí excessiu pels mèrits que va fer.

Fitxa Partit

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 28/11/09

 
EUROPA: Hugo, Cuadrado, Dani Santigosa, Guti, Francesc, Dani, Edson, Héctor, Jordi, Miquel i Porto... També van jugar: Carlos, Alan, Genís i Marc.
 

acidH TEB FederacioAcell