LA ZONA BAIXA ES COMPLICA

No arriba la remuntada de l'equip en lliga

Futbol BaseEl Cadet A de l'Europa no troba la reacció que li fa falta dins la taula classificatòria. Estancat en la zona baixa, l'equip escapulat no encadena dues victòries seguides i fa unes setmanes que no aconsegueix puntuar contra els seus rivals. A Mataró el partit no va tenir gaire història i des de l'inici el conjunt groc-i-negre va decantar el desenllaç.

.

L’Europa va començar el partit amb molta serietat i fruit d’això en tan sols els 2 primers minuts de joc l'extrem gracienc Jordi Pons va tenir la primera ocasió de gol pels nois de Lluís Anglada. Al minut 10 de la primera part David Porto es va internar dins l’àrea, superant el porter del Mataró per sota i fent així el 0-1. Tot pintava bé pel conjunt escapulat, però en 10 minuts tot va donar la volta.

Gairebé a gol per ocasió, tres xuts a porta del Mataró en tan breu espai de temps va suposar el 3-1 per part dels locals. Massa regals de l'Europa en un partit on els punts eren vitals per agafar aire. Abans de finalitzar la primera part, Porto, amb una vaselina, va superar al porter del Mataró fent el 3-2. Amb aquest gol d'esperança es va arribar al final de la primera part.

Semblava que l’Europa es refeia de aquests 10 minuts fatídics, però res mes lluny de la realitat. Al primer minut de la segona part el Mataró marcava el 4-2 definitiu del partit amb una badada de l’equip visitant a les primeres de canvi. La resta del partit va desenvolupar-se sense pena ni glòria. El Mataró es va endur els tres punts de forma massa fàcil. Els nois de L’Europa s’hauria de conjurar per tirar endavant.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 05/12/09

EUROPA: Albert, Francesc, Dani Santigosa, Guti, Marc, Edison, Héctor, Carlos, Miquel, Jordi Pons i Porto... També van jugar: Ignasi, Alan i Dani Cuadrado.