Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESPERANT L'ATURADA

El descans de Nadal sentarà bé a l'Europa

Futbol BaseEl Cadet A escapulat necessita una 'aturada tècnica' per tal de planificar la forma de capgirar l'actual situació de l'equip. Amb canvi d'entrenador a la banqueta, els graciencs tindran el Nadal per intentar assumir les noves idees i millorar la preparació física i els conceptes a aplicar al camp. Aquest cap de setmana, a l'estadi, nova derrota, ara davant el Nàstic.

. 

Marcador


Quan un equip està en dinàmica perdedora tot surt girat: qualsevol errada és gol, els àrbitres xiulen en contra, la sort dóna l’esquena, els rebots van al contrari… I aquesta és la dinàmica en la que es troba el Cadet A, que diumenge va tornar a perdre a casa, aquest cop davant del Gimnàstic de Tarragona per 1 a 3. Els escapulats van sortir al camp amb una bona actitud i agressivitat, aconseguint posar-se per davant en el marcador amb gol de David Porto d’un bonic xut.

El Nàstic no era superior a l’Europa, però tot i així, en una jugada amb escassa actitud defensiva per part local, va arribar l’empat. Els escapulats no van baixar la guardia i seguien mossegant i disputant cada pilota. Abans del descans, un xut d'Alan es va estavellar a la creueta amb el porter ja superat. Els astres no estan a favor aquest any. A la segona part, els nanos dirigits per Marc Fernández van baixar el pistó un grau,  fruit de l'estat físic de l'equip, i quan això passa a Divisió d’Honor el rival se’t puja a les barbes. I això és el que va fer el Nàstic, que li va robar el mig del camp als locals i va avançar línies, sense ocasions clares però imposant-se a uns escapulats on el cansament es començava a notar.

La diana de l'1 a 2 va arribar per un penal arrel d’unes mans escapulades molt polèmiques, i el tercer dels visitants en una jugada de contraatac on els locals van demanar insistentment fora de joc. L'àrbitre tampoc va ajudar,ni es va mostrar imparcial, cosa que ja ha succeït alguna altra vegada al Nou Sardenya enguany, un camp on alguns àrbitres no senten la pressió que sí hi ha a d’altres camps i on es veuen perfectament capaços de ser protagonistes.

Fitxa Partit

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 13/12/09

 
 
EUROPA: Hugo, Francesc, Dani Santigosa, Guti, Marc, Edson, Carlos, Alan, Héctor, Jordi i David Porto... També van jugar: Pau, Ignasi i Miquel. 
 
GIMNÀSTIC TARRAGONA: Carles, Daniel, Adrian, Juan, Sergi, Marc, Josep Maria, Gerard, Sergi, Marc Perroni i Marc... També van jugar: Ivan, Ramon, Raúl, Sergio, Eugeni, Óscar i Juan.

Imatges del partit

 

Futbol Base

 Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

 

acidH TEB FederacioAcell