TRIOMF PROVIDENCIAL

El Cadet A s'aturarà agafant aire i moral

Futbol BaseL'Europa ha sumat un important triomf a camp del Santes Creus, al camp annexe del Municipal de Reus, que li permet encara l'aturada de Nadal amb una mica més de moral i més proper a sortir de la zona de descens. L'equip de Marc Fernández farà entrenaments per festes per tal de millorar, com si fos una pretemporada, aspectes de l'equip.

.

La primera part va ser un monòleg escapulat, amb un 0-3 al descans. L’Europa dominava el partit en tot moment i no cedia el mig del camp, com havia passat massa vegades aquesta temporada. La defensa estava contundent i els davanters llestos. Els gols van anar caient. El primer de Carlos en una falta lateral servida directament a portería. ¿Centrava o xutava? És igual, el cas és que la pilota va acabar al fons de la porteria reusenca.

El 0-2 va arribar en un còrner que Dani de la Iglesia va pentinar enrere i Dani Santigosa, incorporant-se al remat, va enviar de cap al fons de la xarxa. Sense deixar ni respirar el rival, el 0-3, amb una gran jugada de David Porto sobre la línea de fons amb servei per a que l’Alan signés el seu primer gol com a escapulat aquesta temporada. Les ocasions van sovintejar la porteria del Santes Creus, i Jordi i David haurien també pogut perforar la porteria i aconseguir un resultat encara més abultat. Els tarragonins poca rèplica van donar, i els escasos xuts que van poder dirigir a la portería visitant van ser ben neutralitzats per Hugo.

La segona part va començar amb un Santes Creus que sortia a per totes (no podía ser d’altra manera) i un ventet prou molest. Fos com fos, badada defensiva i gol ràpid dels locals. El porter Albert es va encarregar de desfer dues clares ocasions del Santes Creus. Els escapulats van saber tornar a agafar les regnes del partit i el marcador no es va moure més. Capal final dues ocasions visitants més, però 1 a 3 final, fet que és un bon regal nadalenc.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 19/12/09

SANTES CREUS: Carlos, Pau, Víctor, Kevin, Alejandro, Alberto, Bruno, Ruben, Edgar, Manuel i Marc... També van jugar: Nil, Guillem, Rafael i Albert.

EUROPA: Hugo, Francesc, Dani Santigosa, Guti, Marc, Edson, Alan, Dani de la Iglesia, Jordi, David Porto i Carlos... També van jugar: Ignasi, Miquel, Carreras, Héctor, Albert, Sergi.