MAGNÍFIC INICI D'ANY

El Cadet A surt de la zona de descens

Futbol BaseImportant victòria al Nou Sardenya la que va aconseguir el Cadet A en el primer partit de l'any 2010 disputat aquest passat cap de setmana. En el duel d'equips escapulats, els de Marc Fernández es van imposar per 2-0, aconseguint així respirar a la part baixa de la taula. L'equip va respondre bé a un Nadal marcat per una "mini-pretemporada".

.

L’any sembla que comença bé pel cadet escapulat de Divisió d'Honor. Aquest cap de setmana es van aconseguir tres punts molt valuosos al Nou Sardenya que fan sortir del descens l'equip gracienc.  A l'estadi esva poder veure una primera part molt disputada pels dos equips on les anades i tornades eren constants encara que l’Europa va disposar de clares ocasions per avançar-se al marcador.

Així van passar els minuts al Nou Sardenya i seguia l’empat a zero a l'electrònic. La segona part seguia la mateixa tònica, tant l'Europa com el Badalona forts en defensa sense que la davantera dels dos equips generessin ocasions de gol fins que al minut 25 amb un còrner picat per Jordi, va arribar Dani de la Iglesia per pentinar la pilota cap a Dani Santigosa, qui va controlar i la va creuar ajustada al pal. A partir d'aquí el conjunt gracienc va apretar moltíssim un Badalona que estava molt enfonsat pel gol rebut feia pocs minuts.

A falta de 5 minuts pel final, Carlos, amb una jugada personal, es va internar dins l'àrea i amb un xut molt fort  i picat al travesser, la pilota es va quedar morta a l'àrea petita. Carreras, amb un cop de cap, va fer pujar el 2-0 al marcador. Amb aquest gol es va arribar al final del partit. En resum, tres punts que feien molta falta es queden a casa. El futur d'aquest equip es comença a veure un xic més clar.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 09/01/10

EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Guti, Marc, Edson, Dani de la Iglesia, Alan, Jordi, David Porto i Miquel... També van jugar: Francesc, Pau, Carlos, Carreras i Héctor.

BADALONA: Xavi, Ignasi, Eric, Carrasco, Pol, Adrian, Angel, Àxel, Carles, Ricardo i Albert... També van jugar: Juanito, Rodri, Dídac i Pujol.