HI HAURÀ FEINA FINS AL FINAL

El Cadet A, conscient que tocarà patir

Futbol BaseLa Divisió d'Honor, en qualsevol franja d'edat de base, és complicada per sí mateixa. El Cadet A de l'Europa sap que res serà fàcil a partir d'ara i que haurà de lluitar per treure el cap de la zona de descens a final de lliga. La fita és factible, donat que tot està apretat a la zona baixa i sortir-ne és qüestió de vegades d'una sola jornada.

.

La primera part va transcòrrer sense cap domini per cap de les dues bandes i les ocasions que van haver-hi no van ser gens clares. Realment ben poca cosa se'n podria destacar d'un primer temps poc productiu. Amb empat al marcador es va arribar al final de la primera part. La represa va començar amb un gol al minut tres per part del Gavà. Les coses començaven a no pintar bé. El conjunt blaugrana, molt ben posicionat en totes les línies, començava a ser de mica en mica superior a l'equip gracienc.

Al minut 20, una falta fora de l’àrea va transformar-se en el 2-0 per l’equip local. Tot i això el conjunt de l’Europa no va baixar els braços, fins que al minut 30 i en una jugada embolicada (fruit d’un refús al travesser) Dani Santigosa va propiciar un penal i la seva pròpia expulsió. D’aquesta manera va arribar al 3-0 definitiu. D’aquí fins al final del partit va destacar una jugada aïllada de Carlos que no va poder fer res davant d'una molt bona sortida del porter local Roger, qui va enviar la pilota a servei de cantonada, salvant el perill.

Queda demostrat que en aquesta lliga ningú regalarà res. El Cadet A, que ja ha estat capaç de poder competir a bon nivell -la setmana anterior, per no anar més lluny- ha de seguir lluitant, seguir creient en sí mateix .La segona volta de la lliga començarà el proper dissabte. Arriba el tram final, l'hora de la veritat.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 16/01/10

GAVÀ: Roger, Toni, Alberto, Lucas, Puyol, Pol, Alejandro, Javi, Álex, Carlos i Éric... També van jugar: Carlos II, Ivan i Uri.

EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Guti, Marc, Pau, Dani, Edson, Miquel, Porto i Jordi Pons... També van jugar: Francesc, Alan, Héctor, Carlos, Adrià i Carreras.