MARXEN ELS PUNTS, PERÒ MILLOREN LES SENSACIONS

L'equip creix però no ho concreta en xifres

Futbol BaseQuan un equip està en una situació complicada, com el Cadet A, qualsevol psíntoma de millora s'ha d'agafar com un element de motivació i com un possible canvi de tendència. A Terrassa l'Europa va caure derrotat, però marxant amb la sensació que es podria haver empatat amb el quart classificat d'una molt dura i competida Divisió d'Honor cadet.

.

A la primera jornada, al Jàbac se’l va guanyar al Nou Sardenya per 1 a 0. I és que exceptuant Barça, Espanyol i Cornellà, entre la resta d'equips la diferència bàsica està en el físic i en l’actitud. No és qüestió técnica ni de capacitat. La primera part d'aquest passat cap de setmana va ser fluixa, molt fluixa, amb l'equip entregant el mig del camp a les primeres de canvi com tants partits aquesta temporada. Els escapulats només van jugar a veure-les venir. Així va arribar el gol, en un refús fluix en defensa que va caure a peus d’un davanter local que va engaltar un xutàs imparable per a Hugo.

Als minuts següents es van viure tres o quatre ocasions clares del Jàbac, que hagués pogut posar al marcador un resultat ja insalvable. No obstant, no va ser així. L'Europa a la segona part va semblar un altre. L'equip de Marc Fernández va sortir amb empenta, acostant-se a l’àrea rival. El Cadet A  havia sortit igual als primers minuts del primer temps, però a diferència del ritme efímer dels primers 45 minuts, a la represa l'equip s’ho va creure i es va pujar a les barbes dels locals, que ja no van crear més perill.

Dues ocasions claríssimes, que no van poder ser transformades per Ignasi i Edson, van sembrar el dubte entre les files egarenques. Les embestides escapulades anaven en augment, demostrant que el major problema d’aquest equip és només la confiança. Si aquesta es recupera, l’equip és perfectament capaç de fer resultats molt millors del que ha fet fins ara. El partit va acabar amb l’Europa bolcat a l’àrea rival, i fins i tot el porter Hugo va rematar a porteria el darrer corner del partit. Van volar els punts i la situació es complica encara més. La sensació, però, no va ser dolenta. De sortir als camps amb l'esperit del segon temps en depèn la permanència.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 23/01/10

JÀBAC: Adrià, Josep, Àngel, Víctor, Adrià Calvet, Yborra, Santi, Sergi Font, Nil, Fran i Eros... També van jugar: Xavi, José, Parera, Adrià Díaz, César i Joan.

EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Adrià, Marc, Edson, Héctor, Dani de la Iglesia, Jordi Pons, David Porto i Miquel... també van jugar: Francesc, Bernat, Alan i Ignasi.