Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HISTÒRIC INFANTIL A!

L'Europa venç l'Espanyol amb un golàs

Futbol BaseEn una lliga amb Barcelona i Espanyol, la resta d'equips saben que tenen moltes opcions de no rascar ni un punt  contra ells, més encara si no estan, com ells, a la zona alta. Sumar ja es considera molt i guanyar, i més com ho va fer l'Infantil A contra l'Espanyol, tota una fita. Als jugadors europeistes, acabi com a cabi la temporada, ja ningú els hi treu això.

. 

Marcador


L'Infantil A escapulat va aconseguir el dissabte passat una magnífica victòria sobre l'Espanyol al Nou Sardenya. Tot i estar en zona de descens, els graciencs van donar el màxim de sí mateixos i van sorprendre al segon classificat en un partit molt intents jugat de tu a tu. El mister local va afrontar el matx amb un esquema molt ofensiu 4-3-3 i anant a buscar la victòria des del primer minut.

Els tres punts aconseguits donen molta moral a l'equip, el qual espera aconseguir la desitjada permanència a la màxima categoria infantil. A la primera part l'Europa va sortir fort amb la convicció de guanyar el partit. Només començar ja va donar un ensurt a l'Espanyol amb un xut a porteria que va sortir una mica desviat. L'equip visitant va espavilar i va amenaçar amb dues internades perilloses però sense encert cara a porta. A partir d'aquest moment, el domini va passar a ser de l'equip local i van començar els 15 millors minuts de tota la temporada. Al minut 20, una pilota rebutjada per Víctor per la banda dreta la va aprofitar el davanter Soto per clavar una genial vaselina que va entrar per damunt del porter visitant aconseguint l’únic gol del partit (veure foto inferior).

L'Espanyol es posar en aquell moment a jugar al futbol i a generar jugades de força perill sense massa punteria. La única ocasió del gol visitant va ser un xut a boca de canó però molt ben desviada a còrner en una magnífica intervenció del porter Àlex. La segona part va començar tant intensa com la primera però l'Espanyol definitivament es va posar ja de forma seriosa a treballar per aconseguir la victòria. L'Europa, lluny d'anar cap enrere, va seguir ferm al camp i frenant amb intensitat les jugades de perill visitant. L'Espanyol va disposar de dues ocasions molt clares que van picar al travesser les dues. Amb el patiment al cos als minuts finals, un davanter perico  es va escapar cap a porteria i va xutar a gol. El porter Àlex va desvia miraculosament la pilota a còrner amb la punta dels dits en un estirada impressionant i providencial. Al final de l'encontre, lògica alegria dels jugadors locals per aquesta important victòria.

Imatges del partit

Futbol Base


acidH TEB FederacioAcell