Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

OXÍGEN PUR

Victòria vital de l'equip de Marc Fernández

Futbol BaseTal com es presenta la part baixa de la classificació a Divisió d'Honor, on es troba immers el Cadet A, tot el que no hagués estat guanyar aquest cap de setmana hauria suposat una complicació. L'equip segueix en descens, però té a només tres punts tots els equips fins el novè lloc. El creixement de l'equip en les darreres setmanes fa pensar de forma optimista.

. 

Marcador


El fred ambiental de diumenge al migdia va semblar contagiar-se als jugadors la primera part, on no va succeïr res d’interessant. Només ressaltar la lesió d’en Jordi, que després d’un gran ensurt pels presents amb un fort cop contra el genoll (picant a la banqueta) i veient els gestos de dolor del “capi”, es va saber que no revesteix més importància que un cop molt fort i que aviat podrá reincorporar-se als entrenaments. Bona notícia.

La segona part va tenir com a protagonista un Europa que tenia el domini del partit com a la primera però que posava una marxa més, buscant l’àrea rival i mossegant en cada jugada. Els dos gols van ser realment bonics. El primer en una jugada on David Porto va recollir una passada en profunditat, fent jugada per l’extrem i deixant la pilota enrere per a que Héctor la fiqués al fons de la porteria gironina. El segon, en un xutàs llunyà d’Alan, que el bon porter visitant no va poder evitar, sorprès per la potencia i col.locació del xut.

El partit es va posar així molt de cara i, excepte als darrers minuts de partit, els visitants no van poder agafar la iniciativa del matx en cap moment. Quan els visitants van apretar, però, l’equip va saber defensar-se bé i no li va perdre la cara mai. Bona actitud dels nanos d’en Marc a les segones parts ens els dos darrers partits. Això pot voler dir que l’equip comença a agafar un bon to físic. I es que el físic és la clau de volta d’aquesta categoria. Tres punts d’or, en definitiva, que eviten perdre el tren de la salvació.

Fitxa Partit

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 31/01/10

 
 
EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Francesc, Marc, Pau, Héctor, Alan, Jordi, David Porto i Miquel... També van jugar: Ignasi, Bernard, Carlos, Dani de la Iglesia i Edson. 
 
GIRONÈS SABAT: Tomás, Roa, Eloy, Carlos, Pau, Juan, Bernad, Amos, Copado, Álex i Iván... També van jugar: Lluch, Oriol, Mamau, Pol, Ferran, Quim i Coco.

Imatges del partit

Futbol Base

 Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base


acidH TEB FederacioAcell