DONEN LA CARA

El Cadet A cau amb dignitat a Sant Adrià

Futbol BaseCaure davant l'Espanyol, i més a la seva ciutat esportiva, entrava dins les previsions de qualsevol equip situat a la part baixa de la lliga com és el cas del Cadet A escapulat. Els graciencs, però, ho van fer amb dignitat, oferint lluita i molta entrega sobre el terreny de joc dels pericos. Unes llavors que hauran de ser els ingredients de la recepta del  futur triomf.

.

La primera part va començar amb un control del mig del camp pels pericos i un gol en l’única errada defensiva escapulada. Aquesta també és una constant en aquesta lliga: qualsevol error li costa un gol a l’equip. Però ja al tram final de la primera part es va veure que l’Europa no només no li perdia la cara al partit, sinó que es feia amo i senyor del mateix. Una excel·lent jugada de David Porto i un centre al qual Miquel no va arribar per ben poc, haurien pogut igualar i fins i tot capgirar el marcador a la mitja part.

La segona part va confirmar el bon paper de l’Europa. Els escapulats eren els que dominaven i els pericos qui es defensaven com podien. Les pilotes eren jugades amb intenció, anticipació i amb una molt bona actitud. L’Espanyol no sabia massa bé com jugar-li a l’Europa, ja que els davanters pressionaven molt bé la defensa local i la pilota només sortia a pilotades sense destí clar. L'equip dirigit per Marc Fernández i Dídac Gamero estava fent una feina impecable.

Així va arribar una pilota penjada a l’àrea local, que la va acabar ficant Dani Santigosa a la xarxa perica, en una jugada embolicada en que l’àrbitre no va donar validesa al gol per mans del rematador. La polèmica estava servida. Va ser d’aquelles jugades que l’àrbitre pita falta sempre, sense saber massa bé què ha passat. Del posible empat es va passar, com tantes vegades, al 2 a 0, en un xut que va rebutjar el porter Hugo, però on la davantera espanyolista va estar més ràpida i va finalment allotjar la pilota al fons de la xarxa de a la portería visitant.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 06/02/10

ESPANYOL: Pau, Carlos, Óscar, Ruben, Sergio, Paul, Lucano, Manel, Óscar, Serrano i Luís... També van jugar: Jordi, August, Aitor, Éric, Álex i Adrián.

EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Francesc, Marc, Adrià, Héctor, Alan, Jordi, David Porto i Miquel... També van jugar: Guti, Edson, Bernard, Ignasi i Carreras.