AIRE PUR!

Vital triomf del Cadet de Divisió d'Honor

Futbol BaseL'equip entrenat pel tàndem que formen Marc Fernández i Dídac Gamero necessitava els tres punts com l'aire que respirava per no posar un peu a Preferent. El conjunt escapulat va obtenir una victòria de prestigi al camp del cinquè classificat que el deixa a tres punts de la salvació. Els escapulats sumen tres punts però sobretot moltíssima moral.

.

El Cadet A va sumar dissabte a Girona tres punts d'or. Van ser, però, tres punts suats i ben suats, ja que el partit va ser molt intens en tots els sentits. Les molèsties físiques que mostraven alguns jugadors en acabar el partit aixi ho constatava. La primera part va ser de tu a tu. Un Europa ben plantat i amb actitud no deixava jugar un Girona que malgrat estar molt per sobre dels escapulats en la classificació no era capaç mes que d'enviar pilotades llargues buscant els seus rapidíssims davanters i l'esquena de la defensa visitant.

De fet, el control i les ocasions es decantaven lleugerament del costat europeista. Una magnifica combinació de contraatac hagués pogut acabar en gol de Dani Cuadrado, però va ser poc despres quan Dani Santigosa entrava a rematar de cap una centrada i feia el 0 a 1. Semblava que s'arribaria amb aquest resultat al descans, però a la jugada següent el mateix Santigosa cometia un penal en una jugada a l'esquena de la defensa. 1 a 1 i mitja part. A la segona, l'equip va sortir no tan ben col·locat i fruit de cedir el mig del camp va arribar el 2 a 1 local en una jugada una mica descontrolada de la defensa i el porter. Eren moments de desconcert escapulat i d'atac del Girona, però l'equip va saber apretar les dents i posar-se el mono de treball.

Miquel va treure petroli d'una jugada que semblava perduda i, molt murri, va tocar la pilota el just per superar el porter local. 2 a 2 i més lluita encara. Els locals van mostrar el seu joc més fort i contundent en aquests minuts, però quan ja brillava el minut 80 al marcador, Dani Santigosa de nou va encertar a rematar, molt valent, una altra centrada. Va endur-se un fort cop a la cara, però tambe la satisfaccio d'aconseguir el gol que suposava la victòria. Tres punts al sac que esperem que tinguin valor de cara a marcar tendència positiva. L'actitud i capacitat de lluita que va mostrar l'equip s'han de confirmar el proper partit o l'esforç no haurà servit gairebé de res.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 27/02/10

GIRONA: Sergi, Albert, Eloy, Marc, Ismael, Kilian, Sergi, Tomeu, Franc, Pol i Martí.

EUROPA: Guillem, Dani Cuadrado, Francesc, Dani Santigosa, Guti, Alan, Héctor, Adrià, Jordi, David Porto i Miquel... També van jugar: Ignasi, Edson, Bernard, Dani de la Iglesia, Marc i David.