CADA COP MÉS COMPLICAT

No acaba d'arribar l'escalada a la taula

Futbol BaseTan abultada com exagerada va ser la derrota que va encaixar aquest cap de setmana el Cadet A de l'Europa. La lluita per la permanència a la Divisió d'Honor es complica. Si bé la distància amb els llocs de salvació segueix igual, l'equip afronta ara la visita del FC Barcelona. Després del derbi, vindran dos dues directes i determinants.

.

El cadet A de l’Europa havia de guanyar en la matinal de diumenge a la Damm per tal de fer un pas endavant a la classificació i atrapar alguns rivals per tornar-se a ficar de ple en la lluita per la permanència. Les espectatives aixecades a Girona la setmana prèvia eren bones... però no va poder ser. La Damm va guanyar per 0 a 3.

El resultat és excessiu pels mèrits fets pel conjunt vermell. Segurament, però, això no canvia res. Tres punts més que volen i la classificació un xic més complicada. L’Europa va jugar una bona primera part, tractant de tu a tu un bon equip visitant. L’expulsió de Dani Cuadrado va deixar l’equip amb deu ben aviat, però els escapulats no van deixar de lluitar.

Alan hauria pogut posar l’1 a 0 en una bona jugada local, però no ho va poder fer, ni tampoc a la segona part amb un xut a boca de canó. La Damm va haver de fer poc per marcar tres gols. I aquest és el punt feble de l’Europa aquest any: costa un món fer un gol i en canvi, qualsevol errada o desajust es converteix en gol encaixat. Després del partit contra el Barça de la setmana vinent arriben Mercantil i Gramenet, els equips als quals cal atrapar. És ara o mai.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 07/03/10

EUROPA: Albert, Miquel, Francesc, Dani Santigosa, Dani Cuadrado, Edson, Alan, Dani de la Iglesia, Jordi, Carlos i Héctor... També van jugar: David Porto, Bernard i Ignasi.

DAMM: Adri, Alberto, Nieto, Álex, Eveli, Ricard, Gerardo, Pol, Fede, Maikel i Juanma... També van jugar: Kevin, Carlos, Font, Monclús i Adrià.