Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNT D'ORGULL

L'Europa posa les bases per la reacció

Futbol BaseEl Cadet A de l'Europa va esgarrapar un punt del Municipal de Gràcia. En la lluita per sortir del descens pot semblar, des de la distància, poc botí. No obstant, l'equip escapulat va mostrar un joc, entrega i capacitat de futbol que marca clarament el camí a seguir fins al final. D'aquesta manera haurà de jugar l'equip per aconseguir l'objectiu.

. 

Marcador


A la primera part de l'encontre, el que van oferir tan L’Europa com el Mercantil va ser un total desgast físic per tot el camp. L’Europa va disposar d’alguna ocasió més de gol encara que la fortuna no va acompanyar. Amb aquest ritme i intensitat van transcòrrer els minuts i va ser així que es va arribar a la finalització de la primera part.

A la represa, tot va seguir pràcticament igual que a la primera: lluita, esforç, concentració... en aquesta part L’Europa va tenir unes ocasions clares per poder obrir el marcador. La més bona, una bona jugada per la dreta que va ser rematada per David Porto i que va sortir molt propera al pal esquerra del porter local. El Mercantil seguia apretant sense tenir cap oportunitat clara ja que els graciencs es mostraven molt ben ordenats tan a la mitja com en defensa.

Al minut setanta vuit i gairebé acabant el partit, Carlos es va inventar una jugada dins l'àrea on el porter local li va fer un clar penal que l'àrbitre no va saber veure. Una jugada trascendental per el que s’estava jugant i pel minut que era. Aquest punt serà de profit si el dissabte, al Nou Sardenya, el Cadet A s'imposa a la Gramanet. Jugant així, els resultats han d'acabar arribant.

Fitxa Partit

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 20/03/10

 
 
EUROPA: Albert, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Francesc, Guti, Pau, Alan, Hector, Jordi Pons, David Porto i Carlos... També van jugar: Hugo, Dani de la Iglesaia, Edson, Miquel, Ignasi i Adrià
 
MERCANTIL: Adrian, Sergi, Guillermo, Alejandro, Aragó, Kevin, Romas, Andreu, Javier, Jonathan i Daniel... També van jugar: David, Esteban, Xavi, Agustí i Joel.

Imatges del partit

Futbol Base

 Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base


acidH TEB FederacioAcell