LES OPCIONS S'ESGOTEN

La permanència, cada vegada més cara

Futbol BaseDura derrota la que va patir el Cadet A de l'Europa aquest cap de setmana al Nou Sardenya davant la Gramenet. L'equip de Santa Coloma va superar al gracienc per 0-3, complicant-li i molt la vida a la Divisió d'Honor. La permanència a la màxima categoria es complica. El marge de reacció dels escapulats és cada vegada més estret i limitat.

.

Tot feia pensar que la d'aquest cap de setmana podia ser una jornada favorable per l’equip escapulat, donat que tots els equips implicats a la part baixa de la classificació ja havien jugat abans i se sabien els resultats. Res més lluny de la realitat. L'Europa no tan sols no ho va aprofitar sinó que a l'estadi es va veure un dels pitjors partits del Cadet A al Nou Sardenya.

L'encontre va començar amb una errada defensiva per part local que la Gramenet no va dfsaprofitar. Als 3 minuts de partit ja es perdia 0-1. Un cop realment molt dur. Amb el pas dels minuts, la Gramenet era  l'amo i senyor del partit amb més ganes i ritme que els escapulats. Al minut 15 ja va arribar el 0-2, un marcador molt favorable als visitants en molt pocs minuts i que feia pensar que poques opcions quedavan per reaccionar, tenint en consideració també la dinàmica general.

A la segona part el Cadet A va sortir amb una mica més d'intensitat i fins i tot hi van haver un parell de jugades on es podia haver trencat el partit, però res va alterar les opcions de victòria dels colomencs. els minuts van anar passant i gairebé al final del partit una altra errada defensiva li va costar a l'equip el 0-3 amb el que es va arribar al final del partit.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 28/03/10

EUROPA: Albert, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Francesc, Marc, Alan, Hèctor, Dani De La Iglesia, Ignasi, David Porto i Miquel... També van jugar: Edson, Jordi Pons, Carlos Cristian i Hugo.

GRAMENET: Sergio, Guille, Alvaro, Alex, Gerard, Rico, Tarsi, Joan, Pedro, Noa i Canelada... També van jugar: Canut, Moha, Esteve, Jairo, Oriol, Jose Luis.