EXPLOSIÓ D'ORGULL !!!

Campanada grossa de l'Europa a Cornellà

Futbol BaseDiuen que un equip ferit de mort és gairebé més perillós que el líder d'una lliga. L'Europa va aplicar-se aquesta 'dita popular' del futbol i va protagonitzar una de les campanades de la temporada guanyant a domicili al poderós Cornellà i mantenint-se viu en la lluita per la permanència. A partir d'ara, tot són petites finals pels escapulats.

.

El camp del tercer classificat, el Cornellà (un equip plagat de jugadors que van amb la selecció catalana i espanyola) no semblava, a priori, el millor escenari per sumar punts per un Europa que està patint de valent. Però els nanos del Cadet A van demostrar que ,quan es treuen la pressió, són capaços d’oferir bons partits i tutejar els equips de la part alta de la classificació.

La primera part hauria pogut acabar molt bé amb un 0-2 o 0-3, però es va arribar al descans només amb el gol de Dani de la Iglesia de remat de cap. Tot i això, l’equip deixava realment bones sensacions, amb una defensa segura, un mig del camp que volia la pilota sense por i uns davanters que enfilaven de tant en tant la porteria del Cornellà en jugades de perill. El conjunt verd no creava perill i és que l’equip escapulat jugava junt, els recolzaments existien i la lluita era total. La segona part va començar amb un Cornellà que atacava, tot i que sense grans idees.

Va arribar l’empat, això sí, en una jugada on el porter Hugo va aturar la pilota sobre la ratlla de gol. Era dintre o fora?. L’àrbitre no va donar el gol al primer moment, però ho va fer quan l'assistent (força pressionat per l’entrenador local, val a dir-ho) li va fer indicacions que havia vist gol. El gol "fantasma" no va fer enrere als visitants, que en un servei de còrner van fer l’1 a 2 definitiu mitjançant Alan, qui va rematar de cap amb precisió una assistència de taló de Dani Santigosa.

Hugo va haver d’intervenir en un parell d’ocasions amb una determinació ja coneguda del porter gracienc. L’1 a 2 ja no es va moure. Els tres punts eren importants donat que els dos equips qua van per darerre també havien guanyat contra tot pronòstic. No sabem si aquests punts serviran per evitar el descens, però sí per certificar que l’equip és capaç de fites força més altes que les que està aconseguint fins ara.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 10/04/10

CORNELLÀ: Kevin, Ignacio, Joel, Eduard, Alejandro, Adrià I, Jonathan, Néstor, Adrià II, Hugo i Aitor... També van jugar: Oriol, Yeray, Juan i Lucas.

EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Francesc, Guti, Héctor, Edson, Dani De la Iglesia, Jordi, Carlosi Miquel... També van jugar: Marc, David Porto, Adrià, Alan i Ignasi