Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PER FÍ UN PARTIT TRANQUIL

El Cadet A estreta la zona baixa de la lliga

Futbol BaseSemblava que no havia d'arribar mai, però finalment va arribar. El públic del Nou Sardenya va poder gaudir d'una victòria àmplia i còmode del Cadet A en aquesta lliga. Un triomf important, el segon de forma consecutiva, que apreta la zona baixa i deixa moltes possibilitats de permanència a l'equip escapulat. Les properes jornades decidiran el desenllaç.

. 

Marcador


El Mataró es presentava al Nou Sardenya com a cuer de la classificació, però cal recordar que al partit d’anada s’havia perdut per 4 a 2 en un dels pitjors partits de l’equip aquesta temporada. Aquesta vegada, però, els escapulats no es van deixar sorprendre. No va ser un gran partit, no. Es més, en els minuts inicials el Mataró tocava més la pilota que els locals, però ho feia en zona sense perill, per la qual cosa tampoc no hi havia ocasions clares de gol.

El primer gol va ser obra de Carlos, aprofitant un desajust defensiu mataroní, xutant lluny de l’abast del porter. Al cap de poc temps, molt bon servei llarg del porter Hugo, mal refús de la defensa que Jordi va aprofitar per engaltar una vaselina boníssima. Gran gol del "capi". 2 a 0 i partit sentenciat. La segona part va veure com l’Europa controlava el partit còmodament mentre els visitants tampoc trenaven gaire joc, havent abaixat ja els braços. Així, un servei llarg de falta de Francesc es va convertir en una acció on Jordi va agafar l’esquena del defensa i  va marxar fins la línia de fons per centrar. Ignasi va entrar des del darrere per rematar.

La situación de l’equip a la taula classificatòria pot millorar una mica, però passi el que passi se seguirá en llocs de descens. Si es vol sortir d’aquesta situació, ja no queda més remei que puntuar a camps tan difícils com el del Nàstic, proper rival de l’equip. No obstant, aquest Europa, malgrat ser irregular, s'ha demostrat com equip que és capaç de fer-ho. Per no anar més lluny, qui hauria apostat per una victòria fa dues setmanes contra el Cornellà?

Fitxa Partit

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 17/04/10

 
 
EUROPA: Hugo, Miquel, Dani Santigosa, Francesc, Guti, Edson, Dani De la Iglesia, Héctor, Jordi, David Porto i Carlos... També van jugar: Ignasi, Carreras, Alan, Adrià, Bernard i Marc.
 
MATARÓ: Kevin, Sergio, Francesc, Josep, Ernest, Marcel, Miquel, Adan, Albert i Marc... També van jugar: Victor, Cristian, Suleiman, Josep Maria, Óscar, Andrés i Felipe

Imatges del partit

Futbol Base

 Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

 

 

 

 

 

 

 

 


acidH TEB FederacioAcell