PAS DE GEGANT CAP A LA PERMANÈNCIA A PREFERENT

El Juvenil C té tot a favor per assegurar-la

Juvenil C - Damm

El conjunt de Natalia Astrain va superar el gol inicial del conjunt vermell per acabar golejant en un partit que deixa als escapulats a tocar de la permanència. De fet, si el Llefià no guanya aquest diumenge al Granollers B, aquesta ja serà matemàtica abans de la darrera jornada. Si el Granollers B cau derrotat, la última jornada enfronta justament al Llefià i l'Europa, on els escapulats tindrien prou amb un empat per assegurar-se un any més a Preferent i mantenir els tres juvenils escapulats a les tres màximes divisions.

L'Europa sabia que per no jugar-se el tot pel tot a la darrera setmana, era imprescindible la victòria contra la DAMM, per molt que aconseguir-ho no fos gens fàcil. De fet, el conjunt escapulat va haver de tirar de força i empenta per sobreposar-se al gol inicial del conjunt vermell, obra de Brian al minut 23 en aprofitar un refús del travesser de la porteria defensada per Abel.

Els escapulats, que tot i anar per darrere al marcador eren els que estaven posant el joc i les ocasions sobre el camp, van trigar nou minuts a deixar les coses com estaven. Una pilota a l'esquena de la defensa va ser aprofitada per Guille, qui va engaltar de primeres una canonada espectacular. Abans del descans, un xut enverinat de Llobet va provocar el vol del porter visitant Ivan per salvar el que hauria estat el segon gol local.

L'Europa va mostrar les seves intencions des del començament de la segona part amb el servei inicial. Només xiular el col·legiat Company Jiménez, l'Europa va servir de centre directament a porteria. Ivan va haver de tornar a volar per evitar el que hauria estat el gol de la temporada. La pressió de l'Europa feia evident que el segon gol havia de caure, i ho va fer al minut 56 gràcies a una pilota dins l'àrea col·locada a gol per Arnau.

Sense temps per a reacció de la Damm, Capella, només dos minuts després, feia un comfortable 3-1 que es va veure arrodonit amb el 4-1 a la part final de partit, al minut 89, amb un gol de penal de Peiró, després que el porter Ivan fes caure de forma clara a Arnau dins l'àrea. El conjunt escapulat esperarà a diumenge per saver si es mantindrà un any més a Preferent o per si haurà d'anar a defensar la seva posició a la taula a la darrera jornada. El partit, però, va tenir la nota negativa de la greu lesió de Quim (en principi afecta als creuats del genoll) que podria mantenir al jugador allunyat dels terrenys de joc una bona temporada.

LES DADES DEL PARTIT

01/05/08 · Estadi Nou Sardenya

EUROPA: Abel, Víctor, Arboix, Quim (Peiró, 42'), Llobet, Nacarino (Guille, 79'), Guille (Álvarez, 61'), Cortijo, Capella, Josep i Arnau.

DAMM C: Ivan, Kelian (Dani, 85'), Osuna (Kevin, 68'), Ramon, Peña, Duran, Dani (Ivan II, 45'), Pau (Brian, 85'), AItor, Gras (Riky, 68') i Brian (Rocamora, 68').

ÀRBITRE: Company Jiménez

TARGETES: Grogues a Víctor, Cortijo i al delegat Jonathan (Europa) i a Ivan (Damm C)

GOLS: 0-1 (Brian, 23'); 1-1 (Guille, 32'); 2-1 (Arnau, 56'); 3-1 (Capella, 58'), 4-1 (Peiró -p-, 89').