Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNXADA A CASA EN EL PITJOR MOMENT DE LA TEMPORADA

Ensopegada inesperada contra el penúltim

Futbol BaseDesprés de tres victòries consecutives, algunes d'elles contra rivals de molta entitat en aquesta lliga, el Cadet A de l'Europa va punxar en el partit, a priori, més fàcil del camí final de la lliga. El filial del Reus va endur-se el triomf del Nou Sardenya, complicant la vida als escapulats. El descens o la permanència es decidiran ja a vida o mort.

. 

Marcador


El passat dissabte al Nou Sardenya es va jugar un partit en qué el Cadet A podira haver sentenciat la permanència a la categoria. Lluny de trobar la tranquil·litat, l'equip ja sap que haurà de patir fins l'últim minut pel seu objectiu final. La primera part va ser una constant d'anades i tornades tant per l'Europa com pel Santes Creus, entitat filial del Reus i que vesteix amb els colors roig-i-negres.

Les ocasions es van anar alternant tant d'un cantó com d'un altre. L’Europa va disposar d'un parell de jugades molt clares. Al minut 10, en un servei de cantonada que va ser refusat un parell de vegades, la pilota va quedar morta dins l'àrea petita. Jordi Pons, rodejat d'uns quants contraris, va acabar xutant la pilota a fora. L’Europa ho va seguir intentant, en aquests cas David Porto es va internar per banda esquerra i va tenir un mà a mà amb el porter. Aquest últim va guanyar la partida al jugador escapulat.

Al minut 20, clatellada dels visitants, que van transformar el gol que, a la llarga, significaria la solitària diana del partit. L’Europa no va perdre els ànims a la segona part, buscant el gol del empat contra un Santes Creus que estava molt ben posicionat en defensa. Amb el pas dels minuts el nerviosisme es va anar apoderant dels jugadors, que van disputar un tram final d'encontre amb més cor que cap.

Fitxa Partit

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 01/05/10

 
 
EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Francesc, Pau,Guti, Edson, Dani de la Iglesia, Pau, Jordi Pons, Carlos i David Porto... També van jugar: Hèctor, Miquel, Ignasi, Carreras i Adrià.
 
SANTES CREUS: Guillem, Pau, Kevin, Victor, Alejandro, Carles, Marc, Rafael, Edgar, Manuel i Juan... També van jugar: Albert, Miquel, Bruno, Albert, Pol i Ruben

Imatges del partit

Futbol Base

 Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

 

acidH TEB FederacioAcell