PENDENTS D'UN TRIOMF I UNA CARAMBOLA SALVADORA

El Badalona deixa a l'Europa molt ferit

Futbol BaseBadalona o Europa, un dels dos havia d'encarar l'última jornada de lliga dins el descens... a l'Europa li va sortir creu. L'equip escapulat necessita guanyar en la darrera jornada i esperar una ensopegada precisament del Badalona a camp del Mercantil per salvar-se al darrer instant. Només resta una jornada: o tot o res el proper cap de setmana.

.

La primera part va desenvolupar-se amb un futbol molt físic i de mig camp. Ocasions clares de gol pràcticament no es van comptar  La por a un mal resultat potser va influir molt en el caps dels 22 jugadors. La única clara, per part de l'Europa: Carreras va rematar dins l’àrea petita on el porter del Badalona va frustrar el gol. Així van passar els minuts. L'empat afavoria als escapulats de Gràcia.

La segona part va ser molt diferent a la primera. Hi va haver més arribades per part dels dos equips i les davanteres van fer treballar als portes de valent. Al minut 20, el Badalona es va posar per davant al marcador amb una pèrdua de pilota al mig del camp per part de l’Europa i on, amb un contraatac, els locals van resoldre un mà a mà amb el porter Hugo, qui de primeres va aconseguir refusar la pilota. Al segon xut del davanter badaloní, però, res hi va poder fer.

L’Europa no es va ensorrar i va reaccionar anant a per l'empat. Va tenir una bona ocasió amb una falta a la frontal de l'àrea on Carlos va fer un xuc set i ras al qual el porter del Badalona, David, va fer una de las aturades de la seva vida. L’Europa seguia insistint i fruit d'això una jugada per la dreta centrada per Francesc va ser rematada per Alan al fons de la porteria. Al final del partit, però, el Badalona, amb una jugada molt desgraciada en defensa dels graciencs, va materialitzar al 2-1. Cop duríssim per l'Europa i final del partit sense poder reaccionar.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 08/05/10

BADALONA: David, Ignasi, Blasi, Abel, Juan, Cueva, Àxel, Javier, Dídac, Carlos i Pedro... també van jugar: Javier, Ángel i Ricard.

EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Francesc, Pau, Guti, Héctor, Dani de la Iglesia, Pau, Jordi Pons i Carreras... També van jugar: David Porto, Miquel, Alan, Edson i Adrià.